livios logo

Doe de test: welke stijl van radiator ben jij?

Van decoratieve sierradiatoren tot innovatieve designradiatoren. Bij Van Marcke vind je ze in alle vormen, soorten en kleuren. Maar hoe weet je nu welke radiator de perfecte match is voor jouw woning?

12209-N

Arpa 12: voor wie zoekt naar een licht en luchtig design, zonder in te boeten aan rendement.

Foto Van Marcke

12209-N

Hou je van rust en eenvoud in je woning? Dan is de IT IS je op het lijf geschreven.

Foto Van Marcke

12209-N

Verkies je een exemplaar zonder overbodige franjes? Dan valt jouw oog ongetwijfeld op de M’AMA.

Foto Van Marcke

12209-N

Laat je bekoren door het elegante design en de ruime kleurenwaaier van Relax.

Foto Van Marcke

Als je gaat bouwen, moet je heel wat keuzes maken in functie van de bouwstijl die je voor ogen hebt. Gelukkig vind je bij Van Marcke radiatoren die bij elk interieur passen.

Modern

Op zoek naar een licht en luchtig design, zonder in te boeten aan rendement? Dan loop je ongetwijfeld warm voor de stalen Arpa 12-radiatoren. Hun ontwerp wordt gekenmerkt door fijn en fraai draaiwerk en ranke buizen die elkaar evenwijdig opvolgen.

Strak

Verkies je eerder een exemplaar zonder overbodige franjes? Dan valt jouw oog ongetwijfeld op de M’AMA. Met deze minimalistische topper van Studio Angeletti & Ruzzi haal je een eenvoudig verwarmingstoestel in huis dat perfect past in elke ruimte.

Sober

Hou je van rust en eenvoud in je woning? Dan is de IT IS je op het lijf geschreven. Het eenvoudige en oprechte ontwerp met rechthoekige sierrand sluit naadloos aan bij ruimtes met een sobere en harmonieuze inrichting. De bijgeleverde handdoekdroger kan je zelf op de gewenste hoogte aanbrengen.

Industrieel

Ben jij helemaal te vinden voor een industriële look? Dan is Face de gedroomde oplossing. Met zijn exclusieve look voelt dit verwarmingselement zich thuis in elk uniek en verfijnd interieur. Of laat je bekoren door het elegante design en de ruime kleurenwaaier van Relax.

Landelijk

Typeert tijdloze schoonheid jouw woning? Of geniet een rustiek en landelijk interieur jouw voorkeur? Ontdek dan de topkwaliteit van Toledo. Deze radiator combineert een afgeronde afwerking met vele afmetingsmogelijkheden. Ook niet te missen voor wie elegantie en comfort voorop stelt: de STEP-collectie met een design van Antonio Citterio & Sergio Brioschi.

Meer inspiratie?

Benieuwd welke radiatoren je nog allemaal vindt bij Van Marcke? Vraag je brochure aan of bezoek een van de Inspirations Toonzalen of een Big Blue Point bij jou in de buurt. Hier kan je meteen ook terecht voor een correcte berekening van de grootte en het vermogen van jouw radiatoren.

In samenwerking met

Bekijk alle partners

https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/160-12209/van-marcke/partnerberichten/doe-de-test-welke-stijl-van-radiator-ben-jij/