livios logo

Inspiratie nodig voor je nieuwe badkamer? Zet de Inspiration Days in je agenda!

Een badkamer slim en praktisch inrichten is niet altijd even evident. Voor wie op zoek is naar praktische tips en leuke ideetjes om zijn badkamer in een nieuw jasje te steken, opent Van Marcke in oktober vier zondagen op rij de deuren tijdens de Inspiration Days. Je leert er alles over de verschillende mogelijkheden voor jouw badkamerrenovatie of -inrichting en kan deelnemen aan diverse Inspiration Tours op maat van jouw interesse.

Inspiration Days

De eerste editie van de Inspiration Days gaat door op zondag 3, 10, 17 en 24 oktober. Elke zondag kan je doorlopend van 10 tot 18 uur terecht in een andere Van Marcke Inspirations. Zo ben je op 3 oktober welkom in Gent en op 10 oktober in Brugge. Op zondag 17 oktober opent Van Marcke Inspirations Hasselt de deuren. Tijdens de laatste Inspiration Days op 24 oktober ben je welkom in Wijnegem en Zaventem. Gratis inschrijven voor de Inspiration Days bij jou in de buurt kan eenvoudig online, maar ook spontane bezoekers worden met open armen ontvangen.

Inspiration Tours

Tijdens de Inspiration Days heb je de mogelijkheid om deel te nemen aan vier verschillende Inspiration Tours. Dat zijn begeleide rondleidingen door de toonzaal met de Van Marcke-experts. Iedere tour duurt ongeveer 20 minuten en staat in het teken van een bepaald thema:

  • Mijn slimme badkamer: ideaal voor wie meer wil weten over douchetoiletten en slimme spiegels of zijn douche graag smart wil maken met de nieuwste technologieën.
  • Tips voor mijn badkamerrenovatie: tour met praktische tips over hoe je het juiste waterdebiet kiest, hoe je vlot overstapt van een bad naar een douche en de ins en out van wandbekleding.
  • Trends voor mijn badkamer: toelichting van de badkamertrends van vandaag en morgen. Je krijgt een antwoord op vragen zoals: Is een witte badkamer nog hip? En kies je best voor glanzend materiaal of is een matte afwerking ook een mogelijkheid?
  • Hoe haalbaar is duurzaam: tour waarin je ontdekt welke mogelijkheden voor duurzaam verwarmen, koelen en ventileren haalbaar zijn voor jouw badkamerproject. Er wordt ook stilgestaan bij waterbesparende oplossingen en een duurzaam energiegebruik.

Creatieve workshops

Wie een bezoekje brengt aan de Van Marcke Inspiration Days doet niet alleen een heleboel inspiratie op, maar wordt ook getrakteerd op een lekker hapje en drankje. Bovendien worden er extra creatieve workshops georganiseerd op kindermaat en krijg je als kers op de taart een leuke goodiebag mee naar huis.

Tot zondag?

Wil je jouw badkamer omtoveren tot de ideale relaxruimte waar je helemaal tot rust komt? Of net een praktische gezinsbadkamer inrichten die de ochtendrush probleemloos doorstaat? Schrijf je in voor de Inspirations Days bij jou in de buurt of spring op één van de vier zondagen spontaan even binnen en laat je inspireren.


{

Het beste van Livios in je mailbox?

Volg ons op social media

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/160-15580/van-marcke/partnerberichten/inspiratie-nodig-voor-je-nieuwe-badkamer-zet-de-inspiration-days-in-je-agenda/