livios logo

Verrijk je badkamer met accessoires

In de designbadkamer maken de kleine details het verschil. De juiste accessoires brengen structuur en rust tijdens een hectische ochtendspits in de badkamer. Bovendien vormen accessoires een aanvulling voor elk deel van de ruimte. Ze spelen op elkaar in en creëren een uniforme look.

13059-N

Foto Duravit

13059-N

Foto Duravit

13059-N

Foto Duravit

Zwarte accessoires zorgen voor verrassende accenten. Ze roepen een nieuw effect in het leven met als resultaat een sterk statement in de badkamer. Chroom accessoires passen daarentegen subtieler in het ontwerp en realiseren een volmaakte en harmonieuze beleving van badkamermomenten.

Evenwicht en leven in de badkamer
Kleine aanpassingen in de ruimte zijn al voldoende om het totaalbeeld te kalmeren: combineer badhanddoeken of zeep in kleur voor een verrassend evenwichtig geheel. Daarnaast is het design van zowel praktische badkamerhulpjes als kleine decoratieve elementen van belang voor het eindproduct. Decoratievoorwerpen zoals manden of kaarsen completeren en verlevendigen de badkamer.

Start de ochtend in feel good-modus
De accessoireserie ‘Karree’ fungeert als een vierkante blikvanger in de badkamer. De serie bevat praktische zeepbakjes, tandenborstelhouders en glazen planchets. Het contrast staat centraal in het ontwerp van deze accessoires en zorgt voor een instant feel good-sfeer in de badkamer.

Iconisch
De ‘Starck T’-accessoires worden gekenmerkt door de excellente overgang van de ronde basis naar de geometrische T-vorm. De afzonderlijke elementen accentueren zacht verschillende zones in de badkamer en laten ongemerkt maar doeltreffend een iconische indruk na. Deze handige en goed gevormde accessoires maken het leven in de badkamer eenvoudig en gestructureerd.


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/170-13059/duravit/partnerberichten/verrijk-je-badkamer-met-accessoires/