livios logo

De Happy D.2 Plus-reeks van Duravit valt op door vorm en kleur

Een elegant en expressieve badkamerreeks van Duravit van de hand van Sieger Design 

Met Happy D.2 Plus zet Duravit samen met Sieger Design de trends op het gebied van kleuren, vormgeving en oppervlakken. In de elementen van deze nieuwe, aanvullende reeks zien we de kenmerkende archetypische cirkelbogen van de designklassieker Happy D. terug. Opzetwastafels met strakke lijnen, solitaire consoles, bijpassende halfhoge kasten en ronde spiegels zorgen samen voor perfect op elkaar afgestemde ensembles. Deze nieuwe reeks zet de deur open voor de expressie van een elegante eigen stijl, met de keuze voor lichte of donkere sferen.

13247-NL

Foto Duravit

13247-NL

Foto Duravit

13247-NL

Foto Duravit

13247-NL

Foto Duravit

13247-NL

Foto Duravit

Universeel kleurenconcept
De wastafels met smalle, karakteristieke afgeplatte rand zijn verkrijgbaar in drie breedtes, twee daarvan met een geïntegreerd kraanplatform. Ze zijn opvallende origineel door nieuwe kleurvarianten in mat antraciet of tweekleurig contrast (wit glanzend vanbinnen, antraciet mat vanbuiten). Het universele kleurenconcept van Happy D.2 Plus geldt consequent ook voor de wc’s en bidets, waarbij de binnenzijde van de wc’s voor optimale hygiëne in glanzend antraciet is uitgevoerd. Alle keramische onderdelen zijn ook verkrijgbaar in glanzend wit.

Kastruimte met elegantie
Met fraai afgeronde contouren, greeploze fronten, minimale materiaaldikte en de optionele interieurverlichting van de laden en de schuifkasten in het badkamermeubilair onderstreept de serie de moderne elegantie. De tafelonderbouw van de console-wastafels biedt royale opslagruimte en is verkrijgbaar in vier breedtes. Bij de in twee maten verkrijgbare, halfhoge kasten zorgen kleine praktische schappen in de kastdeur voor een perfect opgeruimd interieur. Een individuele stijl creëren kan door de in totaal elf types oppervlakken: hoogwaardige houten of bijzondere matte oppervlakken, beschikbaar in lichte en donkere uitvoeringen. Grafiet Supermat is bovendien voorzien van anti-fingerprint-coating. Happy D.2 Plus zorgt voor nog meer individualiteit bij de selectie van het consolepaneel. Hier bestaat de keuze uit een palet van zes oppervlakken. Dit maakt zeer verschillende, expressieve combinaties mogelijk — monochroom, harmonieus toon-op-toon of contrasterend.

Niet zomaar een spiegel
De ronde spiegels in twee formaten zorgen voor de voorgestelde expressieve elegantie. De rondom lopende lichtbanden zijn er in twee versies: grafisch-stralenvormig ("radiaal") of bionisch-geometrisch ("organisch"). De modellen met sensorschakeling bieden door het dimbare licht en de optionele spiegelverwarming hoogwaardig comfort. Als extra heeft de versie met pictogrambediening op het spiegeloppervlak, spiegelverwarming en de ambilight- en kleurenlicht-wisselfunctie: bij een lichtintensiteit van meer dan 300 lux kan de lichtkleur traploos worden ingesteld van 2700 (warm licht) tot 6500 Kelvin (koud licht). Bij de set van 2 spiegels wordt de wederzijdse synchronisatie van alle spiegelfuncties uitgevoerd door al in de fabriek geïnstalleerde, innovatieve draadloze technologie.

Royaal baden
De expressieve elegantie komt ook tot uiting in de baden: de ligbaden uit glanzende acryl zijn verkrijgbaar met naadloze bekledingen van supermat grafiet. Dankzij de compacte buitenafmetingen bieden de verschillende modellen — voorzijde, hoeken links of rechts, alsook de vrijstaande versie - grote flexibiliteit bij de inrichting van de badkamer. Alle modellen kunnen worden uitgevoerd met het optionele whirlpoolsysteem. Naast de royale, ergonomisch ontworpen binnenzijde, biedt dit pure ontspanning en aangenaam comfort.

www.duravit.be

9 dingen die je moet weten over badkamermaterialen


Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/170-13247/duravit/partnerberichten/de-happy-d2-plus-reeks-van-duravit-valt-op-door-vorm-en-kleur/