livios logo

Bedien je toilet met jouw smartphone

Duravit en Philippe Starck presenteren een nieuwe douche/wc-generatie in twee versies: SensoWash® Starck f Plus en SensoWash® Starck f Lite. Comfortabel te bedienen met afstandsbediening, vrij configureerbaar via een app, in een puristisch design en met maximaal douche-/wc-comfort.

13617-NL

Foto Duravit

13617-NL

Foto Duravit

13617-NL

Foto Duravit

13617-NL

Foto Duravit

13617-NL

Foto Duravit

SensoWash® Starck f: iconisch design – maximaal comfort

Applicatie of astandsbediening

De innovatieve afstandsbediening, met plat, elegant design ligt zeer comfortabel in de hand, alle functies worden intuïtief bediend. Technische details, uiteenlopend van de benaderingssensor voor het automatisch openen van de klep, via de gebruikersidentificatie in de zitting, tot het brede scala aan instelmogelijkheden voor zittingverwarming, douchesproeier en regelbare warme lucht föhn, garanderen ongezien comfort.

Met de bijbehorende SensoWash®-app kan de douche/wc individueel geconfigureerd of, optioneel, met een afstandsbediening aangestuurd worden.

Elimineer 99,999% van de bacteriën

Met het op SensoWash® Starck f afgestemde voorwandelement van Duravit gecombineerd met de elektronische spoelplaat kunnen ook de spoelfunctie en de geurafzuiging via afstandsbediening of de app geregeld worden. Dankzij de nieuwe Rimless®-technologie en een geoptimaliseerde geometrie van de wastafels en de sifons, biedt SensoWash® Starck f een nog betere waterdoorstroming, voor perfecte spoelresultaten. De standaard, gratis geïnstalleerde HygieneGlaze® 2.0, dat in relatief korte tijd 99,999% van de bacteriën doodt, garandeert optimale hygiëne.  De vlakke, verwarmbare zitting is gemaakt van een bijzonder robuust materiaal en heeft, net als de deksel, een krasbestendig, niet-poreus en dus zeer hygiënisch oppervlak.

Topdesign

De slechts 40 mm dikke, vlakke zitting en de witte afdekking vormen een volledige eenheid: modern design en comfort verhogende technologie in perfecte harmonie. Het ontwerp valt op door de pure esthetiek en de tijdloze moderniteit en past daardoor perfect in alle Duravit-designseries. Ontwikkeld en vervaardigd door Duravit, is de nieuwe SensoWash® douche/wc goed voor aantrekkelijke prijzen, eenvoudige installatie en geïntegreerde, volledig automatische ontkalkingsfunctie.

https://www.duravit.be/service/contact.be-nl.html

Overzicht van functies

Omschrijving

SensoWash® Starck f Plus

Sensowash® Starck f Lite

Douchefunctie

●          

●          

Warme lucht föhn

●          

●          

Geurafzuiging

Optioneel

Optioneel

Automatisch openen deksel

●          

Zittingverwarming

●          

●          

Materiaal deksel & zitting

Duroplast

PP

Duravit Rimless®

●          

●          

Duravit HygieneGlaze®

●          

●          

Nachtlicht

●          

●          

Ontkalking

●          

●          

Gebruikersidentificatie

●          

●          

Afstandsbediening

Plus

Lite

App-aansturing

●          

●          

10 dingen die je moet weten over plaatsing badkamer


Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/170-13617/duravit/partnerberichten/bedien-je-toilet-met-jouw-smartphone/