livios logo

Duravit biedt levenslange garantie op keramiek: steenharde kwaliteitsbelofte!

Als specialist in keramiek kan Duravit AG teren op meer dan 200 jaar vakmanschap en ervaring met dat ‘witte goud’. Met behulp van ingenieuze productieprocessen koppelt de badkamerfabrikant een innovatief en tijdloos design aan de hoogste kwaliteit die de tand des tijds doorstaat. Om die belofte steenhard te maken, biedt Duravit nu een levenslange garantie op keramiek!

15535-NL

Foto Duravit

15535-NL

D-NEO

Foto Duravit

15535-NL

D-NEO

Foto Duravit

15535-NL

D-NEO

Foto Duravit

15535-NL

D-NEO

Foto Duravit

Reeds decennialang hecht Duravit belang aan precisie en duurzaamheid bij de ontwikkeling en productie van keramiek. Vanuit de overtuiging dat tijdloos design gepaard moet gaan met zin voor innovatie en ongeëvenaarde kwaliteit, heeft dat oog voor detail het keramisch productaanbod van de producent door de decennia heen sterk doen evolueren.

Om dat te bewijzen voegt Duravit meteen de daad bij het woord: vanaf nu biedt het een levenslange garantie op meer dan twintig van zijn keramiekreeksen, waaronder ook de nieuwe badkamercollectie D-Neo van de Belgische designer Bertrand Lejoly.

Persoonlijk certificaat

Trotse eigenaar en gebruiker van Duravit keramiek? Registreer het dan eenvoudig op www.duravit.be/lifetimewarranty tot drie maanden na de aankoop en ontvang een persoonlijk certificaat.

Mocht later toch een materiaal-, productie- of constructiefout worden ontdekt, kan steeds een claim ingediend worden bij de dealer van de aankoop. In het geval van een garantieclaim draagt ​​Duravit de kosten voor de vervanging, installatie en verwijdering van het betreffende product.

Wens je meer informatie? Neem hier een kijkje voor alle garantievoorwaarden.

9 dingen die je moet weten over badkamermaterialen


Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/170-15535/duravit/partnerberichten/duravit-biedt-levenslange-garantie-op-keramiek-steenharde-kwaliteitsbelofte/