livios logo

‘Belgische’ badkamerreeks van Duravit biedt opbergruimte voor elke stijl

Je hebt nooit genoeg opbergruimte in de badkamer. Er is altijd nood aan die extra lade, tweede kolomkast of spiegelkast in plaats van spiegel. De nieuwe badkamerreeks D-Neo van Duravit is dé opbergkampioen die past in elk interieur en bij iedere stijl. Bovendien is het de eerste reeks van een Belgisch designer in het meer dan 200-jarige bestaan van Duravit. Maak kennis met de vier stijlwerelden van D-Neo. 

15716-NL

D-Neo: Boho

Foto Duravit

15716-NL

D-Neo: Pop

Foto Duravit

15716-NL

D-Neo: Monochrome

Foto Duravit

15716-NL

D-Neo: Minimal

Foto Duravit

D-Neo van Duravit is een complete badkamerreeks waarmee elke badkamer naar eigen smaak kan worden vormgegeven met hoogwaardig keramiek, meubels, een breed scala aan ligbaden en een bijpassend kranenassortiment. Bij eender welke stijl die je kiest, vind je steeds meubels die echte opbergwonders zijn, ook in kleinere ruimtes. De reeks garandeert de topkwaliteit die je van Duravit gewoon bent en dat in een ongekend betaalbaar prijssegment.  

Vier stijlen, oneindige mogelijkheden voor de badkamer

Belgisch designer Bertrand Lejoly bewijst met zijn eerste reeks voor Duravit zijn buitengewone flair voor interieurdesign. De collectie overstijgt tijdelijke trends en is de perfecte metgezel voor elke dag, elke levensstijl en elk interieur. Duravit stelt vier stijlwerelden voor die je naar hartelust kan combineren, personaliseren en inpassen in jouw droombadkamer: Monochrome, Boho, Minimal en Pop.  

Levenslange garantie

Reeds decennialang hecht Duravit belang aan precisie en duurzaamheid bij de ontwikkeling en productie van keramiek. Om dat te bewijzen voegt Duravit meteen de daad bij het woord: vanaf nu biedt het een levenslange garantie op meer dan twintig van zijn keramiekreeksen, waaronder ook de nieuwste badkamercollectie D-Neo.

Ben jij ook trotse eigenaar en gebruiker van Duravit keramiek? Registreer het dan eenvoudig op www.duravit.be/lifetimewarranty tot drie maanden na de aankoop en ontvang een persoonlijk certificaat.

Nog meer inspiratie

Benieuwd naar hoe jouw volgende badkamer eruit kan zien? Neem nu een kijkje in het nieuwe Duravit badmagazine

9 dingen die je moet weten over badkamermaterialen


Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/170-15716/duravit/partnerberichten/belgische-badkamerreeks-van-duravit-biedt-opbergruimte-voor-elke-stijl/