livios logo

Flexibiliteit troef met vernieuwde gevelsteencollectie Imperium

De gevelsteencollectie Imperium is toegesneden op maat van fijnproevers. Het kaleilaagje waarmee de steen is afgewerkt, geeft gevels immers een krachtige, robuuste uitstraling. Goed nieuws dus dat de collectie nu nog aan flexibiliteit en toepassingsmogelijkheden wint. Want naast het lange, smalle Romeinse formaat is de pas vernieuwde collectie voortaan ook verkrijgbaar in het Iluzo formaat.

11008-N

Imperium Albius Iluzo

Foto Terca - Desimpel

11008-N

Imperium Flavius Iluzo

Foto Terca - Desimpel

11008-N

Imperium Nerus Iluzo

Foto Terca - Desimpel

Gewoon gemetseld, verlijmde look

Gevelstenen in Iluzo formaat hebben een uitholling in hun legvlak. Daardoor kan de metselaar ze verwerken met een gewone mortellaag van 12 mm, maar hebben zij toch het uitzicht van een verlijmde gevelsteen. Een eenvoudige verwerking zonder speciaal gereedschap en een stevige allure vallen daarmee perfect samen. Magic!

+ vier kleuren: twee keer winst

Door de uitbreiding met de Imperium collectie komen er in het Iluzo aanbod meteen vier nieuwe kleuren bij. Het nieuwe Imperium omvat namelijk naast de Albius en Flavius met hun lichte, intense tinten ook de Notus en Nerus. Met hun middengrijs respectievelijk donkergrijs scala aan kleurtoetsen sluiten die twee laatste gevelstenen nauw aan bij de actuele architectuurtrends. Een regelrechte aanrader als uw gevel wat magie mag herbergen.

www.wienerberger.be

Batibouw-beurs, Brussels Expo, 22/02/2018 – 04/03/2018, hal 5, stand 309


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/226-11008/terca-desimpel/partnerberichten/flexibiliteit-troef-met-vernieuwde-gevelsteencollectie-imperium/