livios logo

Bezoek de Wienerberger stand op Batibouw en win een actief weekend voor twee in de volle natuur!

Koester je bouw- of renovatieplannen? Loop dan zeker even langs op de Batibouw stand van Wienerberger. Daar vind je alles wat een (ver)bouwer nodig heeft: Porotherm binnenmuurstenen, Koramic kleidakpannen, Terca en Desimpel gevelstenen en Wienerberger kleiklinkers. Meteen kan je deelnemen aan een wedstrijd waarmee een actief weekend voor twee in de volle natuur te winnen valt. Als kers op de taart krijg je, als je achteraf keramische bouwproducten van Wienerberger koopt, ook nog eens een heel interessante korting.

12404-N

Architect Bellens Stéphane - Haine-Saint-Pierre

Foto Terca - Desimpel

12404-N

Egide Meertens Plus Architecten - Riemst

Foto Terca - Desimpel

12404-N

Architektenburo Acke - Van Wynsberghe Assenede

Foto Terca - Desimpel

Wienerberger verrast drie koppels op een puur natuur actief weekend

Als je op de Wienerbergerstand enkele korte vragen beantwoordt over welke producten jouw voorkeur genieten, kan je meteen deelnemen aan een exclusieve wedstrijd met als hoofdprijs een actief weekend in de volle natuur. Eigenlijk moeten we zeggen: hoofdprijzen, want er zijn in totaal drie Bongobonnen te winnen. Gegarandeerd een boost voor jouw conditie.

Bovendien krijg je tot 325 euro terug als je achteraf kleidakpannen, gevelstenen en kleiklinkers koopt

Als je de vragenlijst invult, krijg je ook geschenkbonnen. Die geven recht op terugbetaling van een deel van de aankoopprijs als je achteraf effectief materialen van Wienerberger koopt.

Er zijn drie geschenkbonnen die je samen 325 euro ristorno kunnen opleveren: een voor Koramic kleidakpannen, een voor Terca & Desimpel gevelstenen & gevelsteenstrippen en een voor Wienerberger kleiklinkers.

  • Op kleidakpannen krijg je een ristorno van maar liefst 125 euro.
  • Op gevelstenen en gevelsteenstrippen is er een even groot voordeel.
  • Bij de aankoop van kleiklinkers, krijg je met een geschenkbon 75 euro terugbetaald.

Afspraak in hal 5

Afspraak dus op de Wienerbergerstand centraal in hal 5, voor een boost van jouw conditie én van jouw bouwproject. Zet alvast je sportschoenen klaar en vergeet je bouwplannen niet!

Bekijk voor meer info ons Batibouw dossier.

Batibouw-beurs, Brussels Expo, 21/02/2019 – 03/03/2019, hal 5, stand 309


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/226-12404/terca-desimpel/partnerberichten/bezoek-de-wienerberger-stand-op-batibouw-en-win-een-actief-weekend-voor-twee-in-de-volle-natuur/