livios logo

Actiedagen bij Oben: extra korting op nieuwe profielreeksen

Ontdek tijdens de actiedagen bij Oben op 23 en 24 september de profielreeksen van MasterLine 8 en de ultraslanke staallook van de SL38. Beide werden de afgelopen twee jaar geïntroduceerd om te voldoen aan de huidige isolatienormen en om in te spelen op de nieuwe trends in raamprofielen. Tijdens onze Actiedagen kan je dit alles bekijken in onze toonzaal én genieten van extra korting.

10445-N

Foto Oben

Het raamsysteem van de toekomst

MasterLine 8 zijn raamprofielen die hoge toppen scheren wat betreft energie-efficiëntie. Je kan kiezen uit drie verschillende isolatieniveaus die zelfs voor passiefwoningen een oplossing bieden. Het systeem past bovendien moeiteloos in elke architectuurstijl dankzij de drie designvarianten die zorgen voor de finishing touch van jouw ramen.

Bezoek onze Actiedagen

Onze indrukwekkende toonzaal van 500 m² is het decor van onze Actiedagen. Elke bezoeker kan hier rustig rondwandelen om de nieuwigheden te bekijken in onze modelwoningen, een leuke (familie)foto laten nemen voor onze unieke fotowand of genieten van een hapje en een drankje. En dankzij ons gratis inspiratieboekje vertrekt niemand naar huis zonder een goed idee!

Zorgeloos wooncomfort

Met meer dan 55 jaar ervaring heeft Oben uit Zonhoven zich ontpopt tot de aluminiumexpert. Kwaliteit, service en het voortdurend streven naar perfectie maken van Oben dé ramen- en deurenspecialist. Ook ver buiten Limburg!

Tijdens de actiedagen is onze toonzaal op zaterdag 23 en zondag 24 september van 10 tot 18 uur doorlopend geopend. Meer informatie vind je op onze website .

11 dingen die je moet weten over ramen en deuren


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/234-10445/oben/partnerberichten/actiedagen-bij-oben-extra-korting-op-nieuwe-profielreeksen/