livios logo

Extra korting tijdens onze actiedagen op 20 en 21 oktober

Aluminium buitenschrijnwerk met een oog voor detail en passie voor het vak. Dat is wat je van de ramen en deuren van Oben mag verwachten. Tijdens onze Actiedagen op 20 en 21 oktober kan je in onze showroom ons vakmanschap ontdekken én genieten van extra korting.

12054-N

Foto Oben

Extra korting op onze isolerende profielreeksen

De U-waarde of warmtedoorgangscoëfficiënt geeft aan hoe isolerend jouw buitenschrijnwerk is. De U-waarde kent een onderverdeling in waardes voor het glas, het profiel en de combinatie van beiden. Kies je tijdens de Actiedagen voor een isolerend profiel zoals de MasterLine 8 , de SL 38 HI Classic (die de uitstraling van een stalen raam van weleer heeft) of een schuifdeur van het type CP of LS, dan krijg je extra korting. Mooi meegenomen aangezien je in 2018 weer strengere energienormen moet behalen!


Visualiseer je toekomstig buitenschrijnwerk

De kleur en stijl van je ramen en deuren zijn bepalend voor het uitzicht van je woning. Om jou te helpen kiezen, kan je vanaf nu de Reynaers Aluminium product configurator in onze toonzaal gebruiken. Deze visualiseert alle raam-, deur- en schuifraamsystemen in alle designvarianten en kleuren. Zo krijg je op voorhand een duidelijk beeld van hoe jouw woning eruit gaat zien.


60 jaar vakmanschap

Al 60 jaar is Oben de aluminium ramen- en deurenspecialist. Onze correcte plaatsing, ongekende kwaliteit en doorgedreven service dragen elk hun steentje bij aan ons vakmanschap. Wij nodigen dan ook graag elke klant uit om in ons atelier te komen kijken hoe hun ramen en deuren gemaakt worden. Zo kan je met eigen ogen zien hoe vakmanschap gemaakt wordt.

De koffie staat klaar

Onze showroom van 500 m² bundelt de laatste nieuwigheden op het vlak van buitenschrijnwerk. Kom er het duurzame aluminium, de verschillende profieltypes, alle afwerkingsmogelijkheden en meer dan 400 kleuren ontdekken. Of vraag er naar het gratis inspiratieboekje boordevol nieuwe ideeën.


Tijdens de actiedagen is onze toonzaal op zaterdag 20 en zondag 21 oktober van 10 tot 18 uur doorlopend geopend.

11 dingen die je moet weten over ramen en deuren


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/234-12054/oben/partnerberichten/extra-korting-tijdens-onze-actiedagen-op-20-en-21-oktober/