livios logo

Actiedagen bij Oben op 16 en 17 maart

Heb je (ver)bouwplannen? Kies dan voor aluminium buitenschrijnwerk, en geniet levenslang van deze investering. Oben is al 60 jaar lang de specialist in aluminium ramen en deuren. Tijdens onze actiedagen in het weekend van 16 en 17 maart nodigen we je graag uit in onze showroom om inspiratie op te doen voor je buitenschrijnwerk.

12644-N

Foto Oben

12644-N

Foto Oben

Geniet van extra korting
Speciaal voor onze actiedagen geven we extra korting op onze nieuwe profielen, zoals de Masterline 8, de SL 38 HI Classic (met de uitstraling van een stalen raam van weleer) of een schuifdeur van het type CP of LS. Interessant voor wie de strenger wordende energienormen alvast voor wil zijn.

Kom langs voor inspiratie en een drankje
In onze showroom van 500 m² vind je de laatste nieuwigheden op het vlak van buitenschrijnwerk. Ontdek onze ongekende kwaliteit in de modelwoningen en bekijk al onze profielen en afwerkingsmogelijkheden, beschikbaar in meer dan 400 kleuren. Bovendien zie je in ons atelier met je eigen ogen hoe ons vakmanschap gemaakt wordt.

Bekijk onze ramen en deuren in een virtuele omgeving
Wil je tot in detail bekijken hoe je toekomstige buitenschrijnwerk er zal uitzien? In onze toonzaal kan dat met de configurator van Reynaers. Daarmee kan je alle designvarianten van onze ramen, deuren en schuifdeuren in elke kleur en uitvoering visualiseren.


Kom inspiratie opdoen tijdens onze actiedagen op zaterdag 16 en zondag 17 maart van 10 tot 18 uur. Meer informatie vind je op onze website.

11 dingen die je moet weten over ramen en deuren


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/234-12644/oben/partnerberichten/actiedagen-bij-oben-op-16-en-17-maart/