livios logo

Actiedagen bij Oben op 19 en 20 oktober

Heb je (ver)bouwplannen? Kies dan voor aluminium buitenschrijnwerk en geniet levenslang van je investering. Oben is al 60 jaar lang de specialist in aluminium ramen en deuren. Tijdens onze actiedagen in het weekend van 19 en 20 oktober nodigen we je graag uit in onze showroom om inspiratie op te doen voor je buitenschrijnwerk.

13324-N

Foto Oben

13324-N

Foto Oben

Geniet van extra korting
Speciaal voor onze actiedagen geven we extra korting op onze nieuwe profielen, zoals de Masterline 8, de SL 38 HI Classic (met de uitstraling van een stalen raam van weleer) of een schuifdeur van het type CP of LS. Interessant voor wie de strenger wordende energienormen voor wil zijn.

Kom langs voor inspiratie en een drankje
In onze showroom van 500 m² vind je de laatste nieuwigheden op het vlak van buitenschrijnwerk. Ontdek onze ongekende kwaliteit in de modelwoningen en bekijk al onze profielen en afwerkingsmogelijkheden, beschikbaar in meer dan 400 kleuren. Bovendien zie je in ons atelier met je eigen ogen hoe ons vakmanschap gemaakt wordt.

Ontdek de laatste innovaties in onze showroom
Heel wat nieuwigheden in onze toonzaal! Wat dacht je van de allereerste luchtdichte rolluiken ter wereld van Wilms? Geniet van de nieuwe, exclusieve Touch beslaglijn van Reynaers of ontdek de nieuwe beglazing van Saint-Gobain: Climaplus Eclaz One. Niet te missen!

Kom inspiratie opdoen tijdens onze actiedagen op zaterdag 19 en zondag 20 oktober van 10u tot 18u.

11 dingen die je moet weten over ramen en deuren


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/234-13324/oben/partnerberichten/actiedagen-bij-oben-op-19-en-20-oktober/