livios logo

Kiezen voor binnendeuren? 3 grote voordelen!

We gaan steeds kleiner wonen met meer open ruimtes. Toch spelen binnendeuren nog een belangrijke rol. Ze zijn een echte meerwaarde voor je interieur: ze zorgen niet enkel voor een visuele afscheiding en een beter akoestisch effect, ze bepalen ook de stijl van je woning. De Donder Deuren biedt voor elke stijl een uitgebreid gamma deuren.

12344-NL

Binnendeuren bepalen het uitzicht van je interieur. Denk na over de sfeer die je wil creëren.

Foto De Donder Deuren bvba

12344-NL

De Donder Deuren werkt stalen deuren af met een magnetische strip. Hierdoor sluiten ze geruisloos.

Foto De Donder Deuren bvba

12344-NL

De eiken planchettedeur (tweede van rechts) past zowel in hedendaagse als landelijke woningen.

Foto De Donder Deuren bvba

12344-NL

De binnendeur Porto is een witgelakte deur die in iedere woning past.

Foto De Donder Deuren bvba

Vroeger deden binnendeuren vooral dienst om te vermijden dat er warmte verloren ging. Nu isoleren we beter, maar ook in hedendaagse woningen hebben binnendeuren nog een functie.

1. Visuele afscheiding

Binnendeuren zorgen in de eerste plaats voor een visuele afscheiding. Wil je niet dat gasten letterlijk met de deur in huis vallen en ze meteen in je woonkamer staan als je de voordeur opent? Dan kan je een deur voorzien tussen je inkomhal en woonruimte. Je toilet, badkamer of slaapkamers zijn ook ruimtes waar je liever wat meer privacy hebt. Binnendeuren zijn dus niet meteen weg te denken uit je woning.

2. Akoestisch effect

Huizen met veel open ruimtes of een vide zijn trendy, maar je hebt wel sneller last van lawaai. Binnendeuren zijn ideaal in woningen met een open indeling. Ze beperken geluiden en zorgen ervoor dat je meer comfort hebt. Stel je voor: je wil gaan slapen, maar je partner is nog tv aan het kijken. Dan haal je opgelucht adem als je de deur van je slaapkamer of living achter je kan dichttrekken.

3. Stijl en karakter

Binnendeuren bepalen ook het uitzicht van je interieur. Denk na over de materialen die je wil gebruiken en de sfeer die je interieur moet uitstralen. Of je nu houdt van klassiek, landelijk, industrieel of modern, De Donder Deuren biedt voor elke stijl wat wils:

  • Stalen binnendeuren: De Donder Deuren werkt zijn stalen binnendeuren af met een magnetische strip. Hierdoor sluiten ze geruisloos. Ze zijn ideaal in een modern of industrieel interieur. Prijs inclusief plaatsing: vanaf 1.100 euro.
  • Half-massieve houten deuren: de eiken planchettedeur past zowel in hedendaagse als landelijke woningen. De deur heeft ingewerkte scharnieren voor een strakke look. Prijs inclusief plaatsing: vanaf 525 euro.
  • Vlakke verfdeuren: de binnendeur Porto is de topper uit het gamma verfdeuren van De Donder Deuren. Deze witgelakte deur past in iedere woning. Ze oogt egaal en strak en is bovendien erg onderhoudsvriendelijk. De Porto-deur is met verdoken scharnieren en de deur en omlijsting liggen gelijk. Prijs inclusief plaatsing: 460 euro.
  • Glazen binnendeuren: ideaal als je in een donkere ruimte extra lichtinval wil creëren. De Donder Deuren biedt glazen deuren met een print, kleuraccent of reliëf. Prijs inclusief plaatsing: vanaf 500 euro.


Bekijk online het volledige gamma binnendeuren of breng een bezoekje aan de showroom. Wist je dat De Donder Deuren zijn deuren op voorraad heeft en een plaatsing op zes weken garandeert? Plaats nu je bestelling.

Extra inspiratie opdoen? Vraag je gratis brochure aan.


Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/236-12344/de-donder-deuren-bvba/partnerberichten/kiezen-voor-binnendeuren-3-grote-voordelen/