livios logo

Binnendeuren kiezen? Zo spring je slim om met je budget

Met nieuwe binnendeuren krijgt je woning meteen een frisse look. Maar het prijskaartje van binnendeuren kan sterk variëren. Hoe kan je met een beperkt budget toch investeren in kwaliteitsvolle deuren? De Donder Deuren weet raad!

Prijzen van binnendeuren variëren sterk. Alles hangt af van het type deur en de afwerking van het deuroppervlak: wil je het laten verven of lakken? Ook maatwerk bepaalt mee de prijs.

12414-NL

Naast verfdeuren biedt De Donder Deuren ook houten, stalen en glazen binnendeuren aan.

Foto De Donder Deuren bvba

12414-NL

De topper uit het gamma is de witgelakte verfdeur Porto. Ze oogt strak en is onderhoudsvriendelijk.

Foto De Donder Deuren bvba

12414-NL

Voor 460 euro wordt de Porto-deur bij jouw thuis geplaatst.

Foto De Donder Deuren bvba

Budgettip: verfdeuren

Wil je een moderne deur voor een beperkt budget? Dan is een verfdeur iets voor jou! Bij De Donder Deuren kan je al met een budget van 350 euro terecht voor de verfdeur Witlak 9010, een volledig wit gelakte binnendeur. De topper uit het gamma is de witgelakte verfdeur Porto. Ze oogt strak en is erg onderhoudsvriendelijk. De Porto-deur heeft verdoken scharnieren en de deur en omlijsting liggen gelijk. Voor 460 euro wordt deze deur bij jouw thuis geplaatst. Uniek voor beide deuren: ze hebben kasten in mutliplex en niet in MDF.

Tip: ontdek ook de binnendeuren in aanbieding.

Zes weken levertijd

Wist je dat De Donder Deuren 12.000 deuren op voorraad heeft? Hierdoor kunnen je binnendeuren op zes weken geplaatst worden. Bovendien levert De Donder Deuren zijn binnendeuren plaatsklaar. Dit wil zeggen dat alle nodige werken in het atelier worden uitgevoerd. Denk maar aan het uitfrezen, het plaatsen van de scharnieren of het slot en het aanpassen van de kas. Zelf hoef je dus niets meer te doen!

Plaats nu je bestelling.

Uitgebreid gamma

Naast verfdeuren biedt De Donder Deuren ook houten, stalen en glazen binnendeuren aan aan scherpe prijzen. Of je nu houdt van modern, klassiek, industrieel of landelijk, je vindt er voor elke stijl een deur. Ontdek tijdens Batibouw de uitgebreide collectie deuren van De Donder op stand 515 in paleis 3. Plan je geen bezoek aan de beurs? Bekijk dan online het volledige gamma binnendeuren of breng een bezoekje aan de showroom in Opwijk.

Extra inspiratie opdoen? Vraag je gratis brochure aan.


Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/236-12414/de-donder-deuren-bvba/partnerberichten/binnendeuren-kiezen-zo-spring-je-slim-om-met-je-budget/