livios logo

Woning gekocht? Creëer een nieuwe look met binnendeuren

Heb je pas een woning gekocht, maar is de stijl of het interieur niet helemaal jouw ding? Met nieuwe binnendeuren geef je je woning meteen een andere look: ze bepalen grotendeels de stijl van je woning. Bij De Donder Deuren vind je voor elk interieur een binnendeur.

12901-NL

De binnendeur Porto is een witgelakte deur die in elke woning past.

Foto De Donder Deuren bvba

12901-NL

Voor 380 euro wordt de Porto-deur plaatsklaar bij je thuis geleverd.

Foto De Donder Deuren bvba

Binnendeuren zijn een echte meerwaarde voor je interieur. Met een deur druk je een stempel op je woning. Of je nu kiest voor modern, landelijk, industrieel of klassiek. Wil je op safe spelen? Met de witgelakte deuren van De Donder Deuren zit je altijd goed!

Onderhoudsvriendelijk

De binnendeur Porto is een witgelakte deur die in elke woning past. Het is de topper uit het gamma verfdeuren van De Donder Deuren. De deurkas is niet gemaakt uit MDF, maar uit multiplex. Hierdoor is ze beter bestand tegen water. Bij het schoonmaken neemt het kader geen water op.

Strakker effect

De lak van de Porto-deur wordt met grote walsen aangebracht. Dit is veel sterker en gladder dan gespoten lak. Hierdoor krijg je een extreem krasvaste binnendeur. Bovendien heeft de Porto-deur verdoken scharnieren. De deur en omlijsting liggen gelijk, waardoor ze erg strak en egaal oogt.

Geruisloos sluiten door rubberen magnetisch slot

De Porto is een volkerndeur die heel sterk is. De kas met rubberdichting isoleert beter en maakt minder lawaai. Bovendien valt de deur dankzij het rubberen magnetisch slot automatisch en geruisloos dicht.

Op zes weken geplaatst

Voor 380 euro wordt de Porto-deur plaatsklaar bij je thuis geleverd. Alle nodige werken worden in het atelier uitgevoerd. Zelf hoef je niets meer te doen: het uitfrezen, plaatsen van de scharnieren of het slot en het aanpassen van de kas wordt allemaal voor jou gedaan! Liever geleverd én geplaatst? Dit kan voor 480 euro. Omdat De Donder Deuren meer dan 12.000 deuren op voorraad heeft, hoef je niet langer dan zes weken te wachten!

Vraag je gratis brochure aan of bekijk het volledige gamma online en plaats nu je bestelling.


Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/236-12901/de-donder-deuren-bvba/partnerberichten/woning-gekocht-creeer-een-nieuwe-look-met-binnendeuren/