livios logo

Voor elke stijl een binnendeur

Een binnendeur geeft extra karakter aan je woning en is bepalend voor je interieur. Hou je van een landelijke stijl of neig je eerder naar modern? Of je nu op zoek bent naar een houten, glazen of stalen deur. Bij De Donder Deuren vind je deuren voor elke ruimte!

12902-NL

Hou je van landelijk of neig je eerder naar modern? Bij De Donder vind je deuren voor elke ruimte!

Foto De Donder Deuren bvba

12902-NL

De stalen deuren van De Donder Deuren zijn gespoten met zwart poederlak.

Foto De Donder Deuren bvba

12902-NL

De Donder biedt naast deuren ook een uitgebreid gamma klinken: in koper, zwart, oud zilver, inox,...

Foto De Donder Deuren bvba

Moderne look

Een witgelakte deur past perfect in een modern interieur. De topper uit het gamma van De Donder Deuren is de Porto-deur. De lak wordt aangebracht met een grote wals. Hierdoor krijg je een extreem krasvaste binnendeur met een gladr en egaal oppervlak. Dankzij de onzichtbare scharnieren oogt de deur strak en modern.

Vanaf 480 euro inclusief plaatsing.

Landelijk interieur

De planchettedeur is een half massief eiken deur met kleine knopen en onregelmatige planchetten. Ze biedt een rustieke uitstraling en past perfect in een landelijke woning.

Vanaf 550 euro inclusief plaatsing.

Industriële stijl

De stalen deuren van De Donder Deuren zijn gespoten met zwart poederlak. Ze sluiten geluidloos met een magnetische strip. Bovendien zijn de glaslatten gelast, waardoor je deur extra stevig is. Extra voordeel: er worden verschillende glazen met siliconen geplaatst. Als één glaasje breekt, moet je er ook maar één vervangen en niet je volledige deur.

Vanaf 1.200 euro inclusief plaatsing

Tip: voor elke deur een klink

Ook klinken zeggen heel wat over je deur en interieurstijl. De Donder Deuren biedt naast deuren ook een uitgebreid gamma klinken: in koper, zwart, oud zilver, inox massief en metaal. Je vindt er voor elke stijl een klink. Erger je ook aan klinken die loskomen? De speciale techniek van De Donder Deuren maakt hier definitief komaf mee!

Bekijk het volledige gamma deuren online of vraag je gratis brochure aan om extra inspiratie op te doen. Keuze gemaakt? Plaats je bestelling via www.dedonderdeuren.be.


Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/236-12902/de-donder-deuren-bvba/partnerberichten/voor-elke-stijl-een-binnendeur/