livios logo

Hoe creëer je een industriële look? Met stalen deuren!

Deuren zijn dé bepalende factor voor je interieur. Een stalen deur past altijd en overal, of je nu houdt van een moderne of Scandinavische stijl. Je haalt een echte eyecatcher in huis die meteen zorgt voor een industriële touch!

13332-NL

Een stalen deur past altijd en overal, of je nu houdt van een moderne of Scandinavische stijl.

Foto De Donder Deuren bvba

13332-NL

Er zijn verschillende modellen beschikbaar met meer of minder onderverdelingen in het glas.

Foto De Donder Deuren bvba

13332-NL

Andere toppers uit het gamma? De Porto-deur en de eiken planchettedeur.

Foto De Donder Deuren bvba

De stalen deuren van De Donder Deuren worden met zwarte poederlak gespoten. Hierdoor zijn ze zeer sterk en stevig. De deuren en glaslatten zijn gelast, waardoor de verschillende glazen met siliconen geplaatst worden. De stalen deur bestaat dus niet uit één groot glas waarop de glaslatten geplakt zijn. Het grote voordeel? Als er één glas breekt, moet je niet je hele deur vervangen. Bovendien sluiten de stalen deuren van De Donder Deuren geruisloos dankzij een magnetische strip!

Scherpe prijzen

Er zijn verschillende modellen beschikbaar met meer of minder onderverdelingen in het glas. Drie, vijf, zes of acht glazen? Aan jou de keuze! Je hebt al een stalen deur vanaf 1.100 euro plaatsklaar of 1.200 euro geplaatst. Bekijk hier het volledige gamma stalen deuren en plaats je bestelling.

Snel geleverd

De Donder Deuren heeft meer dan 12.000 deuren op voorraad. Hierdoor kunnen je binnendeuren op zes weken plaatsklaar geleverd worden. Dit wil zeggen dat alle nodige werken in het atelier zijn uitgevoerd: het uitfrezen, plaatsen van scharnieren, … Zelf hoef je dus niets meer te doen. Wist je dat je stalen deuren ook op maat gemaakt kunnen worden? Neem hiervoor contact op via het contactformulier.

Uitgebreid gamma

Naast stalen deuren vind je bij De Donder Deuren ook houten, glazen en verfdeuren. Of je nu houdt van een industrieel, modern, klassief of landelijk interieur. Er is voor elke stijl een deur. De toppers uit het gamma:

  • De Porto-deur: wit gelakte deur met onzichtbare scharnieren en omlijsting op hetzelfde niveau als de deur. Prijs: vanaf 480 euro geplaatst (excl. btw).
  • De eiken planchettedeur: een half-massieve deur. Prijs: vanaf 550 euro geplaatst (excl. btw).

Meer weten? Breng een bezoekje aan de showroom in Opwijk of ontdek online het volledige gamma binnendeuren.


Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/236-13332/de-donder-deuren-bvba/partnerberichten/hoe-creeer-je-een-industriele-look-met-stalen-deuren/