livios logo

Budgettip: zoveel moet je voorzien voor binnendeuren

Als je bouwt, is het belangrijk om elke kostenpost op voorhand goed in te schatten. Het prijskaartje van binnendeuren kan sterk variëren. Maar wat zijn de prijsbepalers precies? De Donder Deuren vertelt waarop je moet letten.

13556-NL

Je vindt bij De Donder Deuren een uitgebreid aanbod binnendeuren.

Foto De Donder Deuren bvba

13556-NL

Dankzij rechtstreekse import levert De Donder Deuren kwalitatieve deuren aan een scherpe prijs.

Foto De Donder Deuren bvba

1. Welke stijl verkies je?

Binnendeuren bestaan in verschillende stijlen. Hou je van stalen deuren voor een industriële look? Of zijn houten binnendeuren meer jouw ding? Niet alleen de stijl, maar ook de soort deur heeft een invloed op de prijs. Zo heb je keuze uit een standaard binnendeur, een schuifdeur, een vouwdeur, …

2. Hoeveel binnendeuren heb je nodig?

Een andere belangrijke factor is het aantal binnendeuren dat je nodig hebt. Zijn er veel open ruimtes in je woning? Of heb je alles opgedeeld in aparte ruimtes en net veel binnendeuren nodig? Reken afhankelijk van de stijl op 230 tot 600 euro per binnendeur. Wil je de exacte prijs weten? Met het gedetailleerde prijsoverzicht van De Donder Deuren krijg je al een goede indicatie.

Uitgebreid aanbod

Je vindt bij De Donder Deuren een uitgebreid aanbod binnendeuren. Van eenvoudige verfdeuren tot glazen, houten en stalen deuren. Er is voor ieder wat wils. De toppers uit het gamma:

  • Half-massieve houten deuren : de eiken planchettedeur heeft ingewerkte scharnieren voor een strakke look. Deze deur past zowel in een hedendaagse als landelijke woning.
  • Vlakke verfdeuren : Porto is een witgelakte deur met verdoken scharnieren, de topper uit het gamma verfdeuren. Ze oogt egaal en is onderhoudsvriendelijk.
  • Stalen binnendeuren : deze deuren zijn ideaal in een modern of industrieel interieur.

Ontdek hier de volledige collectie .

Scherpe prijzen

Dankzij rechtstreekse import levert De Donder Deuren kwalitatieve deuren aan een scherpe prijs. Er zijn meer dan 12.000 deuren op voorraad waardoor ze op zes weken tijd gegarandeerd geplaatst kunnen worden.

Tip: Bekijk ook zeker de binnendeuren in aanbieding .

Meer weten? Breng een bezoekje aan onze showroom in Opwijk of vraag je gratis brochure aan.


Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/236-13556/de-donder-deuren-bvba/partnerberichten/budgettip-zoveel-moet-je-voorzien-voor-binnendeuren/