livios logo

Nieuwe binnendeuren kopen? Zo maak je de juiste keuze!

Een binnendeur moet niet alleen mooi, maar ook praktisch zijn. Waarop moet je precies letten als je deuren kiest? De Donder Deuren gidst je in drie stappen naar de juiste binnendeur voor jouw woning. 

1. Kies de juiste kwaliteit

Je hebt de keuze uit gewalste of gespoten binnendeuren, maar wat is het verschil? Gespoten deuren zijn minder glad terwijl gewalste deuren net zeer glad zijn door meerdere lagen. Bij De Donder Deuren zijn alle binnendeuren gewalst. Het voordeel? Je deuren zijn egaler, strakker én onderhoudsvriendelijker. Ook de lak is sterker. Kies dus slim!

2. Kies de juiste stijl

Binnendeuren bepalen mee de stijl van je interieur. Val je voor de warmte van hout? Dan zijn houten binnendeuren een evidente keuze. Hou je meer van een industriële stijl? Dan zijn stalen deuren iets voor jou. Bij De Donder Deuren vind je allerlei soorten binnendeuren: van verfdeuren tot glazen deuren. Ontdek hier het volledige gamma en vindt een binnendeur die bij het interieur van jouw woning past.

Tip: zoek je meer inspiratie? Vraag je gratis brochure aan.

3. Kies de juiste accessoires

Besteed ook voldoende aandacht aan de accessoires zoals de deurklinken en scharnieren. Deze zijn in verschillende materialen verkrijgbaar: van koper tot inox. Wil je op veilig spelen? Zwarte klinken passen bij iedere deur en zorgen voor een moderne toets. Bovendien maken we bij De Donder Deuren definitief komaf met klinken die loskomen!

Plaats nu je bestelling

De Donder Deuren levert je deuren plaatsklaar of geplaatst. Aan jou de keuze! Met meer dan 12.000 deuren op voorraad, garanderen we een plaatsing op zes weken tijd. Heb je jouw favoriete binnendeuren gekozen? Plaats dan hier je bestelling.

Meer weten? Kom langs op onze Batibouw-stand of breng een bezoekje aan onze showroom in Opwijk.


Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/236-13666/de-donder-deuren-bvba/partnerberichten/nieuwe-binnendeuren-kopen-zo-maak-je-de-juiste-keuze/