livios logo

Hoe maak je een einde aan slepende binnendeuren? Dit is het geheim!

Slepen jouw binnendeuren? Niets zo vervelend dan een deur die moeilijk sluit en opent. Zeker als je de deur vaak gebruikt. De Donder Deuren maakt hier definitief komaf mee. Met deze witgelakte verfdeuren heb je nooit meer last van slepende binnendeuren. De twee toppers uit het gamma: de Porto- en de Witlak-deur.

14041-NL

De twee toppers uit het gamma: de Porto- (links) en de Witlak-deur (rechts).

Foto De Donder Deuren bvba

14041-NL

De Porto-deur heeft onzichtbare scharnieren en de omlijsting en het deurblad liggen gelijk.

Foto De Donder Deuren bvba

Porto-deur

De Porto-deur past in iedere woning. Ze heeft onzichtbare scharnieren en de omlijsting en het deurblad liggen gelijk. Hierdoor oogt het egaal en strak. De kas van deze witgelakte deur bestaat uit multiplex. Het voordeel? Als je dweilt, neemt de omlijsting geen water op, in tegenstelling tot MDF. De deur zet dus niet uit, wordt niet rot en gaat bijgevolg ook niet slepen.

Witlak

De Witlak-deur heeft net als de Porto-deur een kas en omlijsting uit multiplex. Binnen in de deur zit een honingraatstructuur met een plaat van 6 mm in plaats van 3 mm. Hierdoor is de Witlak-deur lichter, maar toch heel sterk. Zo gaat ze zeker niet slepen.

Snel geleverd en geplaatst

De Donder Deuren heeft veel deuren op voorraad waardoor je binnendeuren op zes weken geplaatst kunnen worden. En dit aan scherpe prijzen! Voor de Porto-deur betaal je zo’n 480 euro en voor de Witlak-deur 380 euro, inclusief plaatsing. Plaats hier je bestelling.

Deuren in alle stijlen

Hou je meer van de charme van hout? Of wil je eerder een industrieel interieur? De Donder Deuren heeft een ruim aanbod en voor iedere stijl een deur. Van houten tot stalen binnendeuren. Ontdek hier de volledige collectie of bestel je gratis brochure.

Meer weten? Surf naar www.dedonderdeuren.be


Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/236-14041/de-donder-deuren-bvba/partnerberichten/hoe-maak-je-een-einde-aan-slepende-binnendeuren-dit-is-het-geheim/