livios logo

Binnendeuren laten leveren, maar zelf plaatsen? Dat kan!

Wil je van de zomervakantie gebruikmaken om nieuwe binnendeuren te plaatsen of om je oude deuren te vervangen? Bij De Donder deuren kan je jouw binnendeuren plaatsklaar laten leveren. Zo kan je de plaatsing zelf voor je rekening nemen.

14104-NL

De Donder Deuren heeft een uitgebreid gamma binnendeuren.

Foto De Donder Deuren bvba

14104-NL

De stalen deuren van De Donder zijn gespoten met zwart poederlak.

Foto De Donder Deuren bvba

14104-NL

Porto is een witgelakte deur met verdoken scharnieren.

Foto De Donder Deuren bvba

14104-NL

Je kan je deuren plaatsklaar of geplaatst laten leveren.

Foto De Donder Deuren bvba

Uitgebreid gamma

De Donder Deuren heeft een uitgebreid gamma binnendeuren. De toppers uit het gamma:

  • Half-massieve houten deuren: de eiken planchettedeur is een half massief eiken deur met kleine knopen en onregelmatige planchetten. Ze heeft ingewerkte scharnieren voor een strakke look. Deze deur past zowel in een hedendaagse als landelijke woning.
  • Vlakke verfdeuren: Porto is een witgelakte deur met verdoken scharnieren, de topper uit het gamma verfdeuren. Dankzij de onzichtbare scharnieren oogt de deur strak en modern.
  • Stalen binnendeuren: de stalen deuren van De Donder zijn gespoten met zwart poederlak. Ze zijn ideaal in een modern of industrieel interieur.

Ontdek hier de volledige collectie of vraag een gratis brochure aan.

Plaatsklaar of geplaatst?

Bij De Donder Deuren heb je twee mogelijkheden: je kan je deuren plaatsklaar of geplaatst laten leveren. Plaatsklaar wil zeggen dat al het nodige werk al in het atelier wordt gedaan. Denk maar aan uitfrezen, scharnieren plaatsen, de deur en kas schuinschaven, het slot en de slaglat plaatsen, de kas bovenaan aanpassen, … Ben je toch niet zo’n handige harry? Dan kan je de deuren laten plaatsen. Hiervoor betaal je afhankelijk van de soort binnendeur zo’n 100 euro extra per deur.

Bestel nu

De Donder Deuren heeft een uitgebreide collectie binnendeuren aan zeer scherpe prijzen. In de toonzaal in Opwijk kan je alle deuren in het echt bewonderen. Hier kan je ook alle details zoals kleuren, klinken en scharnieren kiezen. Op basis van jouw keuze stelt De Donder Deuren de juiste prijs op. Zodra je bestelling is geplaatst, worden je binnendeuren binnen 6 weken geleverd of geplaatst. Heb je jouw keuze al gemaakt? Plaats dan hier je bestelling.

Meer weten? Breng een bezoekje aan de showroom in Opwijk of surf naar www.dedonderdeuren.be


Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/236-14104/de-donder-deuren-bvba/partnerberichten/binnendeuren-laten-leveren-maar-zelf-plaatsen-dat-kan/