livios logo

Breng meer warmte in je interieur met eiken binnendeuren

Binnendeuren drukken een stempel op je interieur. Wil je graag een warme sfeer creëren? De eiken planchettedeuren van De Donder Deuren passen perfect in een landelijke of eigentijdse woning. De houten look zorgt meteen voor een rustieke sfeer.

14429-NL

De planchettedeur is een half massief eiken deur. De houten look zorgt voor een rustieke sfeer.

Foto De Donder Deuren bvba

14429-NL

Naast de eiken planchettedeuren zijn ook verf- en stalen binnendeuren populair.

Foto De Donder Deuren bvba

De warmte van hout

De eiken planchettedeur is een half massief eiken deur. De kleine knopen en onregelmatige planchetten bieden een rustieke uitstraling. De ingewerkte scharnieren zorgen tegelijkertijd voor een strakkere look. Deze deur past perfect in een landelijk interieur. Voor 550 euro wordt deze deur bij je thuis geleverd en geplaatst.

Uitgebreid gamma: van verfdeuren…

De Donder Deuren heeft 12.000 deuren op voorraad. Naast de eiken planchettedeuren zijn ook verf- en stalen binnendeuren populair. Deze passen in quasi elke woning. De witte verfdeuren van De Donder Deuren zijn extreem krasvast en onderhoudsvrij. De witgelakte Porto-deur heeft verdoken scharnieren en de deur en omlijsting liggen gelijk. Hierdoor oogt de deur erg strak. Voor 480 euro wordt deze deur bij jouw thuis geleverd en geplaatst.

… tot stalen deuren

Hou je eerder van een industriële look? Of wil je graag zwarte accenten in je interieur? De stalen binnendeuren van De Donder Deuren zijn gespoten met zwart poederlak en sluiten geluidloos dankzij een magnetische strip. De glaslatten zijn gelast voor extra stevigheid. Bovendien worden de verschillende glazen met siliconen geplaatst. Hierdoor hoef je maar één glaasje te vervangen als er een breekt en niet meteen je volledige deur. Deze deur wordt vanaf 1.200 euro bij je thuis geplaatst.

Op 6 weken geplaatst

Dankzij de grote voorraad kunnen je binnendeuren op zes weken geleverd en geplaatst worden aan zeer scherpe prijzen. Heb je jouw favoriete binnendeur gevonden? Plaats dan nu je bestelling. Meer weten? Vraag een gratis brochure aan voor meer inspiratie of kom langs in de showroom in Opwijk.


Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/236-14429/de-donder-deuren-bvba/partnerberichten/breng-meer-warmte-in-je-interieur-met-eiken-binnendeuren/