livios logo

Woning gekocht? Geef je interieur een frisse uitstraling met nieuwe binnendeuren

Ben je recent eigenaar van een huis of appartement geworden? Proficiat! Vaak moet je nog verbouwingswerken uitvoeren of kan je interieur nog wel een opknapbeurt gebruiken. Maar met enkele beperkte ingrepen kan je je woning al opfrissen of moderniseren. Door je oude binnendeuren te vervangen bijvoorbeeld. Bij De Donder Deuren vind je een uitgebreid aanbod binnendeuren aan scherpe prijzen.

14689-NL

Stalen deuren, witte verfdeuren en planchettedeuren.

Foto De Donder Deuren bvba

14689-NL

Stalen binnendeuren zijn niet meer weg te denken uit onze interieurs.

Foto De Donder Deuren bvba

14689-NL

Bij de witgelakte Porto-deur liggen de deur en omlijsting gelijk.

Foto De Donder Deuren bvba

Uitgebreid gamma

Binnendeuren bepalen grotendeels de stijl van je woning. Hou je van een modern interieur of weet je de warmte van hout te appreciëren? Bij De Donder Deuren vind je voor elke stijl de gepaste deur:

  • Hedendaagse stijl: Witte verfdeuren passen in quasi elke woning. Ze zijn extreem krasvast en onderhoudsvrij. Bij de witgelakte Porto-deur liggen de deur en omlijsting gelijk. Deze deur heeft ook verdoken scharnieren wat leidt tot een strakke look.
  • Industrieel karakter: Stalen binnendeuren zijn niet meer weg te denken uit onze interieurs. De stalen deuren van De Donder worden met zwarte poederlak gespoten en zijn zeer sterk. Ze zijn uitgerust met een magnetische strip waardoor ze geruisloos sluiten.
  • Natuurlijke charme: Eiken planchettedeuren passen perfect in een landelijk of eigentijds interieur. Het zijn half massieve eiken deuren met kleine knopen en onregelmatige planchetten. De houten look zorgt voor een rustieke sfeer.

Benieuwd naar het totale aanbod binnendeuren? Kom dan eens langs in de showroom in Opwijk. Ook online kan je een uitgebreid gamma raadplegen. Ontdek hier het online gamma.

Aan scherpe prijzen

Dankzij de rechtstreekse import van binnendeuren biedt De Donder Deuren binnendeuren aan een scherpe prijs aan. Deuren kunnen plaatsklaar geleverd worden als je zelf handig bent of bij je thuis geplaatst worden. Benieuwd hoeveel jouw favoriete deur kost? Raadpleeg hier het prijzenoverzicht.

Op 6 weken geleverd en geplaatst

De Donder Deuren is gespecialiseerd in het leveren én plaatsen van houten, glazen en stalen binnendeuren. Met meer dan 7.000 deuren op stock, ben je verzekerd van een snelle levertijd. Met onze eigen plaatsingsdienst leveren en plaatsen we deuren in heel België. Zodra je bestelling geplaatst is, worden je deuren op slechts zes weken bij je thuis tijd geleverd en geplaatst. Wil je meer weten over het uitgebreide gamma binnendeuren van De Donder Deuren? Vraag dan hier je gratis brochure aan of surf naar www.dedonderdeuren.be.


Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/236-14689/de-donder-deuren-bvba/partnerberichten/woning-gekocht-geef-je-interieur-een-frisse-uitstraling-met-nieuwe-binnendeuren/