livios logo

Dit jaar niet naar Batibouw? Kom langs in onze showroom en ontdek onze actie

Dit jaar vindt Batibouw voor het eerst niet op de Heizel plaats, maar gaat de beurs online door. Ook De Donder Deuren is virtueel van de partij. Wil je je binnendeuren liever in een showroom kiezen? Maak dan een afspraak, kom bij ons langs en ontdek onze speciale actie.

14755-NL

In februari geniet je van 100 euro korting op alle stalen deuren.  

Foto De Donder Deuren bvba

14755-NL

Maak een afspraak en kom langs in onze toonzaal in Opwijk.

Foto De Donder Deuren bvba

14755-NL

Onze deuren worden op zes weken bij je thuis geleverd én geplaatst.

Foto De Donder Deuren bvba

Virtueel van de partij

De Donder Deuren is aanwezig op de eerste virtuele Batibouw-beurs. Met een uitgebreid aanbod stalen, houten en glazen binnendeuren, vind je bij ons altijd een binnendeur op maat. Onze deuren worden op zes weken bij je thuis geleverd én geplaatst. Hiervoor hebben wij een eigen plaatsingsdienst die in heel België binnendeuren levert en plaatst. Ontdek hier ons volledig assortiment binnendeuren.

Showroom in Opwijk

Binnendeuren bepalen mee de stijl van je woning. Vind je het een te belangrijke beslissing om online je keuzes te maken? En doe je liever inspiratie op in een showroom? Maak dan een afspraak en kom langs in onze toonzaal in Opwijk. Hier vind je een uitgebreid gamma binnendeuren voor elke stijl. We zijn alle werkdagen open van 9 tot 12 uur en van 13 tot 18 uur. Ook in het weekend kan je bij ons terecht: op zaterdag zijn we doorlopend open van 10 tot 17 uur.

Actie: 100 euro korting op stalen deuren

De Donder Deuren biedt binnendeuren aan tegen scherpe prijzen. Dankzij rechtstreekse import en massa-aankopen kunnen wij kwalitatieve binnendeuren leveren aan de laagste prijs. In februari geniet je ook van onze speciale actie: 100 euro korting op alle stalen deuren.  

Tip: bekijk ook zeker onze binnendeuren in aanbieding.


Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/236-14755/de-donder-deuren-bvba/partnerberichten/dit-jaar-niet-naar-batibouw-kom-langs-in-onze-showroom-en-ontdek-onze-actie/