livios logo

Vergeet niet om je binnendeuren op tijd te kiezen! Doe inspiratie op bij De Donder Deuren

Als je een nieuwbouwwoning bouwt of koopt, heb je meerdere binnendeuren nodig. Voor je toilet, berging, badkamer, slaapkamers… Het lijkt misschien een van de laatste zaken waaraan je moet denken, toch is het belangrijk om je binnendeuren op tijd te bestellen zodat je jouw woning netjes kan afwerken en van voldoende privacy geniet. Bij de Donder Deuren vind je een uitgebreid gamma binnendeuren die op slechts zes weken geplaatst kunnen worden.

15341-NL

Hou je meer van een strakke en stoere look? Dan zijn stalen binnendeuren vast iets voor jou.

Foto De Donder Deuren bvba

15341-NL

De houten planchettendeuren van De Donder zijn half massieve eiken deuren met kleine knopen.

Foto De Donder Deuren bvba

15341-NL

Witte verfdeuren passen in elk interieur.

Foto De Donder Deuren bvba

15341-NL

De Donder Deuren hanteert niet alleen snelle levertijden, maar ook scherpe prijzen.

Foto De Donder Deuren bvba

Uitgebreid gamma

De Donder Deuren heeft een uitgebreid gamma binnendeuren voor elke stijl. Zo passen witte verfdeuren bijvoorbeeld in elk interieur. Hou je meer van een strakke en stoere look? Dan zijn stalen binnendeuren vast iets voor jou. Ze worden afgewerkt met een krasvaste zwarte poederlak en zijn uitgerust met een geluidloze magnetische strip. Val je eerder voor de charme van hout? De houten planchettendeuren van De Donder zijn half massieve eiken deuren met kleine knopen en onregelmatige planchetten. Ze passen perfect in een landelijk of eigentijds interieur.

Snel geplaatst

De Donder Deuren heeft meer dan 7.000 binnendeuren in stock. Hierdoor kunnen ze snelle levertijden garanderen. Heb je jouw keuze gemaakt? Van zodra je de offerte tekent, worden je binnendeuren op zes weken geplaatst door een eigen plaatsingsdienst die de deuren levert en installeert. Twee tot drie weken na bestelling, komt het plaatsingsteam bij je thuis opmeten. Jouw favoriete binnendeur gevonden? Plaats hier alvast je bestelling.

Aan scherpe prijzen

De Donder Deuren hanteert niet alleen snelle levertijden, maar ook scherpe prijzen. Wij doen er alles aan om een hoge kwaliteit te leveren aan een betaalbare prijs. Dat kan dankzij de rechtstreekse import van een grote hoeveelheid deuren. Benieuwd hoeveel jouw favoriete binnendeur kost? Met dit prijsoverzicht krijg je al een idee.

 

Meer weten?

Zit je met een vraag bij het kiezen van jouw binnendeuren? Stel ze via het contactformulier. Wil je liever nog meer inspiratie opdoen? Breng dan een bezoek aan onze toonzaal in Opwijk of bekijk het uitgebreide gamma binnendeuren via www.dedonderdeuren.be.


Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/236-15341/de-donder-deuren-bvba/partnerberichten/vergeet-niet-om-je-binnendeuren-op-tijd-te-kiezen-doe-inspiratie-op-bij-de-donder-deuren/