livios logo

Landelijk, eigentijds of industrieel? Met deze keuzewijzer kies je de juiste deuren

Binnendeuren vind je in allerlei stijlen. Van een houten binnendeur tot een stalen deur met industriële look. Ze bepalen mee de stijl van je woning. Maar hoe weet je nu of een deur bij jouw interieur past? Met deze keuzewijzer van De Donder Deuren maak je de juiste keuze.

1. Eigentijds: witte verfdeuren

Een deur die in elke hedendaagse woning past, is een verfdeur. De witte Porto-deur van De Donder Deuren is een strakke verfdeur waarbij de omlijsting en het deurblad in hetzelfde vlak liggen. Ze bestaat uit een honingraatstructuur en een kas in multiplex. Hierdoor is de deur erg sterk, terwijl ze toch licht aanvoelt. Nog een voordeel: dankzij de Porto-deur heb je nooit last van slepende binnendeuren.

2. Industrieel: stalen binnendeuren

Hou je van zwarte kleuraccenten in je interieur? Dan is een stalen binnendeur vast iets voor jou. De stalen binnendeuren van De Donder Deuren, ook wel smeedijzeren deuren genoemd, zijn afgewerkt met een krasvaste zwarte poederlak. De deuren en glaslatten zijn beide gelast. Breekt er een glas? Dan hoef je niet meteen de hele deur te vervangen, maar enkel het gebroken glaasje te herstellen. De deuren zijn ook uitgerust met een magnetische strip waardoor ze geluidloos in het slot vallen.

3. Landelijk: houten planchettedeuren

Loop je niet warm voor hedendaagse of strakke interieurs? Misschien val je dan wel voor de warme uitstraling van de houten planchettedeur van De Donder Deuren? Dat is een halfmassieve eiken deur met rustieke kleine knopen. Deze deuren hebben een erg natuurlijke look, maar ogen ook strak dankzij de ingewerkte scharnieren. De planchettedeur is ook uitgerust met een magnetisch slot waardoor ze automatisch dichtvalt.

Meer weten?

Naast deze drie toppers vind je nog tal van andere deuren bij De Donder Deuren. En dit aan zeer scherpe prijzen. Dankzij een grote stockvoorraad kunnen je binnendeuren al op zes weken geleverd en geplaatst worden. Meer weten? Vraag hier een gratis brochure aan of surf naar www.dedonderdeuren.be voor meer informatie en inspiratie.


Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/236-15561/de-donder-deuren-bvba/partnerberichten/landelijk-eigentijds-of-industrieel-met-deze-keuzewijzer-kies-je-de-juiste-deuren/