livios logo

5 tips voor Smooth holiday vibes bij je thuis!

Met volle teugen genieten van zomerzon en zwoele avonden: je hoéft er niet per se voor naar verre oorden te vliegen. Met je tuin en terras als persoonlijk paradijs ervaar je ook thuis dat sublieme vakantiegevoel. Zeker als je jouw buitenruimtes knap inricht met elegante, fluweelzachte betonoplossingen uit het Smooth-gamma van Ebema_Stone&Style. 5 tips om die holiday vibes aan huis te kluisteren!

1. Comfortabel zonnen aan het zwembad

Uitrusten op je eigen zonneterras aan het zwembad. Op een fraaie terrasvloer van satijnzachte grootformaattegels. Heerlijk om op te liggen en op te lopen. Tegels die naadloos de oversteek maken naar de al even zachte zwembadranden. Fijntjes afgerond. Alsof ze je uitnodigen om met je benen in het water zitten. Ja, dit is pas vakantiegevoel. Lees meer over een knappe Smooth zwembad-realisatie.

2. Het luxueuze loungeleven

Beton kent geen grenzen. Dat merk je aan de Objects van Ebema_Stone&Style, tuinmeubilair in een Smooth-afwerking. Zalig comfortabel. Jouw kans om languit te luieren op een betonnen tuinbank. Je rustig te zetten op een Smooth poef. Of je planten prachtig te presenteren in een planter in prefabbeton. Nog een voordeel: het past allemaal mooi bij je terrastegels.

3. Sfeervolle avonden

Met een glaasje wijn onder de sterrenhemel napraten over de vakantiedag, het is nog gezelliger met sfeerverlichting. Voorzie daarom je Smooth-beams uit het Ebema_Stone&Style-gamma mét een indirecte ledstrip. Het kan helemaal op maat. Zo creëer je op één-twee-drie een feeërieke ambiance voor je fijne zomeravonden …

4. Weldadige wellness

Oké, het is misschien te heet voor een saunabezoek, maar het geluid van kabbelend water werkt absoluut ontspannend op zomerse dagen. Wat dacht je van een vijverelement, afgewerkt met maatwerk in streelzacht beton? Inclusief een fonteintje misschien? Ebema_Stone&Style maakt het mogelijk in Smooth-beton.

5. Samen buiten genieten

Vrienden en familie bij je thuis ontvangen. Een candlelight dinner of cocktailparty organiseren. Samen de zomer vieren. Het mag weer. Met Smooth-tegels aan jullie voeten en een Smooth Patio Table om aan te dineren of aperitieven, profiteer je volop én in stijl van die herwonnen vrijheid en gelukzalige gemoedelijkheid.

 

Meer weten over het Smooth-gamma van Ebema_Stone&Style? Surf naar stone-style.ebema.be of download de brochure.

 


{

Het beste van Livios in je mailbox?

Volg ons op social media

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/264-15367/ebemastonestyle/partnerberichten/5-tips-voor-smooth-holiday-vibes-bij-je-thuis/