Tips voor een esthetische, comfortabele én waterdoorlatende inrit

Op heel wat plaatsen rondom je woning is verharding een logische keuze. Denk maar aan je inrit, parking en terras. Maar wat dan met het milieu? Wat met de wateroverlast? En de beperkingen die de gemeente oplegt? Geen zorgen: er bestaat een gulden middenweg die comfort, duurzaamheid én stijl perfect laat samengaan. Door met betonproducten uit het Eco Solutions-gamma van Ebema_Stone&Style te werken.

Ga gerust voor grote oppervlakken
Je inrit en je parking in één klap netjes en waterdoorlatend aanleggen? Het lukt bijvoorbeeld prima met de Aviena-tegels of Greenstones. En ook met de mooi afgeronde Bowler-klinkers creëer je een fijn, groot legpatroon. Die leg je makkelijk – dankzij het rechte ondervlak – in creatieve patronen met open voegen ertussen.

Voor een natuurlijke look plaats je gras in de openingen of voegen. Of je kan een voegvulling in steenslag met een neutraal grijze of net opvallend frisse kleur kiezen.

Mix en match
Het hoeft echter niet bij één type tegel of klinker voor je volledige verharding te blijven. Het kan creatiever. Origineler. Want met de betonproducten uit het Eco Solutions-gamma creëer je tal van fraaie combinatieconcepten. Goed voor unieke resultaten.

Rechthoekige klinkers naast golvende exemplaren. Vrolijke cirkels in beton naast een wandelpad met megategels. Een overgang maken van je open gazon naar klinkers met brede voegen en gras ertussen tot een volledig gesloten verharding. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Ebema_Stone&Style ontwikkelt dan ook bewust waterdoorlatende en waterpasserende klinkers en tegels die prachtig bij elkaar passen én bij heel wat andere betonproducten wat stijl, formaat, textuur, afwerking en kleur betreft. Voor een mix en match op jouw maat.

Ook voorzien op parkeermanoeuvres
Beschik je over een zwaardere wagen? Vrees je de impact op je verharding van je parkeermanoeuvres? Of misschien heb je wel geïnvesteerd in een mobilhome? Wel, ook dan zijn de Eco Solutions zeer geschikt. De Aviena Edge, Straight en Wave bijvoorbeeld komen uitermate van pas om – in combinatie met een stevige, waterdoorlatende fundering – je inrit en parking op zwaardere belasting te voorzien. Stabiliteit en comfort verzekerd!

Meer info: stone-style.ebema.be

Het beste van Livios in je mailbox?

Schrijf je in op de Livios nieuwsbrief en ontvang twee keer per week het laatste (ver)bouwnieuws, nuttige tips en tonnen inspiratie.

Volg ons op social media