livios logo

SOS opgroeiende kinderen: hoe pas je jouw woning aan?

Slapen je kinderen op dezelfde kamer, maar is het tijd om deze ruimte onder te verdelen in twee kleinere kinderkamers? Dit kan perfect met een scheidingswand. Denk je spontaan aan gipskarton? Ytong-cellenbeton biedt meer voordelen en is helemaal geschikt om een binnenwand op te trekken.

Als je kinderen klein zijn, slapen ze graag op dezelfde kamer. Worden ze ouder? Dan willen ze meestal geen kamer meer delen en geraken ze meer gesteld op privacy. Ytong cellenbeton biedt de oplossing!

12440-NL

Worden je kinderen ouder? Dan willen ze meestal geen kamer meer delen.

Foto Ytong - Silka

12440-NL

Met een binnenwand uit Ytong kan je makkelijk één grote kamer in twee onderverdelen.

Foto Ytong - Silka

12440-NL

Het grote voordeel van Ytong? Het is het ideale bouwblok voor doe-het-zelvers.

Foto Ytong - Silka

Kamers herindelen

Met een flexibele binnenwand uit Ytong kan je makkelijk één grote kamer onderverdelen in twee kleine jeugdkamers. Of wat dacht je van een grote zolder die je omtovert tot meerdere kinderkamers of een studeerruimte? Met Ytong was dit nog nooit zo eenvoudig.

Of uitbreiden

Liever een aparte ontspanningsruimte voor je kinderen of tieners? Ytong is ook ideaal als je een extra bouwvolume op je woning wil. Deze bouwblokken hebben een sterkte draagkracht. Bovendien is Ytong binnenmuur, buitenmuur en isolatie in één blok. Zijn je kinderen later het huis uit? Dan kan je een bestaande doorgang eenvoudig terug dichtmetselen met Ytong.

Doe het zelf!

Het grote voordeel van Ytong? Het is het ideale bouwblok voor doe-het-zelvers. In een mum van tijd plaats je zelf een extra binnenmuur. Geen gedoe met metselspecie: je werkt snel en proper met lijm. Voor de afwerking volstaat een laagje dunpleister. Dat is snel én goedkoop. Tip: wil je zelf bouwen met Ytong? Schrijf je in voor een van onze gratis Ytong-opleidingsdagen.

Extra akoestisch comfort

Ben je gesteld op stilte in huis? Dan is Silka de ideale renovatieblok voor jou. Deze blokken uit kalkzandsteen bieden een extra akoestisch comfort. Net wat je nodig hebt als je ’s nachts niet wil gewekt worden door snurkers of lawaaierige gezinsleden. Silka houdt meer geluid tegen en is ideaal als je flexibel wil renoveren. Net als met Ytong verbeter je je wooncomfort, bespaar je energie en verhoog je de brandveiligheid.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw renovatie? Lees hier verder.

Meer weten? Bekijk hier enkele projecten.


Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/310-12440/ytong-silka/partnerberichten/sos-opgroeiende-kinderen-hoe-pas-je-jouw-woning-aan/