livios logo

Klusjes uitvoeren? Ytong is het perfecte bouwmateriaal

De lente is in het land en we zijn massaal thuis: dé periode bij uitstek om kleine klussen of renovatiewerken in huis uit te voeren. Wil je een raam- of deuropening opvullen of een kamer herindelen? Met Ytong kies je voor een bouwmateriaal waarmee je zelf en snel aan de slag kan. Je kan de bouwblokken online bestellen bij een bouwhandel in je buurt en laten leveren bij je thuis.  

13926-NL

Met Ytong kan je flexibel renoveren: je woning uitbreiden, een raam opvullen, ...

Foto Ytong - Silka

13926-NL

Ytong is gemaakt uit kalk, cement en zand. De bouwblokken zijn tegelijk dragend en isolerend.

Foto Ytong - Silka

13926-NL

Je verlijmt de blokken eenvoudig op elkaar. Je hoeft dus niet aan de slag te gaan met mortel.

Foto Ytong - Silka

13926-NL

Je kan Ytong-blokken online bestellen bij de bouwhandels en laten leveren bij je thuis.

Foto Ytong - Silka

Cellenbeton

Ytong is een bouwmateriaal dat gemaakt is uit kalk, cement en zand. Cellenbeton biedt niet alleen een goede thermische isolatie, maar is ook vochtongevoelig en brandwerend. Deze bouwblokken zijn tegelijk dragend en isolerend. Je kan er massieve muren mee optrekken of dubbele muren met luchtspouw. Bovendien verhoog je ook je wooncomfort en de duurzaamheid van je woning.

Ideaal voor handige harry’s…

Ytong is compact en licht van gewicht. Dankzij de grootte en ergonomie van de blokken kan je snel werken. De blokken zijn ook makkelijk te verzagen zodat je ze op maat kan maken. Extra pluspunt: je verlijmt de blokken eenvoudig op elkaar. Je hoeft dus niet aan de slag te gaan met mortel. Alle afwerkings- en hulpmaterialen kan je eveneens bij je handelaar bestellen.

… en allerlei klussen

Met Ytong kan je flexibel renoveren: je woning uitbreiden, een raam- of deuropening opvullen of een kamer herindelen door een nieuwe binnenmuur te plaatsen. Het grote voordeel? Als buitenwand heb je geen extra isolatie nodig en als binnenwand heb je meteen een egaal resultaat. Hierdoor kan je de muur meteen (dun)bepleisteren.

Bij je thuis geleverd  

Goed nieuws: de bouwhandels en bouwmaterialenzaken blijven bereikbaar tijdens de coronacrisis. Je kan Ytong-blokken dus online bestellen en laten leveren bij je thuis. Zo kan je in geen tijd zelf aan de slag en hoeft je (ver)bouwproject geen vertraging op te lopen.

Meer weten? 

Heb je nog vragen over Ytong of wil je het bouwmateriaal beter leren kennen? Schrijf je in voor een van de volgende opleidingsdagen. Xella geeft je een overzicht van de mogelijkheden en demonstreert hoe je zelf aan de slag kan gaan. Zit je nog met vragen? Neem dan contact op met je handelaar of met Xella.


Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/310-13926/ytong-silka/partnerberichten/klusjes-uitvoeren-ytong-is-het-perfecte-bouwmateriaal/