livios logo

Verlaag het E-peil van je woning met een warmtepomp en bespaar

Warmtepompen hebben een zeer gunstig effect op het E-peil van je woning. Ga voor de meeste recente technologie dankzij de nieuwste Daikin Altherma warmtepompen en koppel uitstekende energieprestaties aan slimme bediening, strak design, fluisterstille werking en een lager energiefactuur.

12200-NL

Daikin Altherma 3

Foto Daikin Airconditioning Belgium

12200-NL

Daikin Altherma 3

Foto Daikin Airconditioning Belgium

Warmtepompen zijn uiterst efficiënt. Ze halen warmte uit de omgeving en brengen die naar een hogere temperatuur voor de verwarming van je woning en je sanitair warm water. In vergelijking met een elektrische verwarming is ongeveer driekwart van de geproduceerde warmte helemaal gratis. Daarmee is de warmtepomp het zuinigste en milieubewuste alternatief voor een verwarmingsketel op fossiele brandstoffen.

Naast een blijvende, fikse besparing op je energiefactuur, zorgt een warmtepomp ook voor een aanzienlijk daling - gemiddeld 20 tot 30 punten - van het E-peil van je woning, wat op zijn beurt gepaard gaat met fiscale voordelen, een beter leefmilieu, een gezond binnenklimaat en dus meer wooncomfort.

Nieuwste generatie warmtepompen

Daikin ontwikkelt al meer dan 50 jaar warmtepompen. De derde generatie Daikin Altherma is de optimale keuze voor je nieuwbouw. Deze lage temperatuur lucht/water warmtepompen zorgen voor de productie van sanitair warm water en de verwarming van de woning. Het systeem levert temperaturen tot 65°C en is geschikt voor zowel vloerverwarming als radiatoren. Dankzij de vorstbescherming tot -25° C kan je zelfs tijdens de koudste dagen op beide oren slapen.

Uitstekende prestaties en intelligente bediening

Daikin Altherma 3 warmtepompen – beschikbaar in modellen van 4, 6 of 8kW – koppelen uitstekende energieprestaties (classificatie A+++) aan maximaal comfort, een fluisterstille werking en een strak en compact design. Het systeem beschikt over negen voorgeprogrammeerde instellingen, die op de woning kunnen worden afgestemd. Via de Daikin Online Controller op je smartphone kan je deze instellingen afstemmen op je persoonlijke voorkeuren en kom je nooit meer in een koud huis aan.

Surf voor meer info naar: https://www.daikin.be/nl_be/productgroepen/lucht-water-warmtepompen-lt/daikin_altherma_3.html

14 dingen die je moet weten over hernieuwbare energie


Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/359-12200/daikin-airconditioning-belgium/partnerberichten/verlaag-het-e-peil-van-je-woning-met-een-warmtepomp-en-bespaar/