livios logo

Welke premie krijg ik voor de installatie van mijn warmtepomp in 2019?

De installatie van een warmtepomp brengt heel wat voordelen met zich mee voor je woning. Zeker als de woning moet voldoen aan de EPB-normen, want warmtepompen zijn een zuinig en milieuvriendelijk alternatief voor traditionele ketels of aardgas. De warmtepomp zorgt bovendien voor een gezonder binnenklimaat en meer comfort. Ook de energiekosten en -facturen zijn lager. Warmtepompen maken immers gebruik van natuurlijk geproduceerde warmte, die ze halen uit de atmosfeer, het water en de bodem.

Belastingvoordelen

Door thuis een warmtepomp te installeren profiteer je trouwens van mooie belastingvoordelen:

Altherma-gamma

Het Daikin Altherma-gamma is speciaal ontwikkeld voor de Europese markt en aangepast aan de Europese klimaatbehoeften en seizoensschommelingen. Het is uitgegroeid tot de leider in warmtepompen omdat het merk hernieuwbare energiebronnen op een innovatieve manier integreert en de efficiëntie en het comfort verbetert tegen een zeer betaalbare prijs.

Registreer jouw Daikin warmtepomp op https://standbyme.daikin.be/nl/ en geniet van zes extra maanden garantie.

Meer info op www.daikin.be.

14 dingen die je moet weten over hernieuwbare energie


Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/359-12345/daikin-airconditioning-belgium/partnerberichten/welke-premie-krijg-ik-voor-de-installatie-van-mijn-warmtepomp-in-2019/