livios logo

Goedkoper én milieuvriendelijk verwarmen: ga ervoor!

Wij geven je advies om goedkoper en milieuvriendelijk te verwarmen en vertellen je alles over een warmtepomp met hoog rendement.

In tijden van gigantische klimaatmarsen en duizenden jongeren die spijbelen voor het milieu, is energiezuinig verwarmeneen must. Kan de klimaatproblematiek je niet overhalen om voor een duurzame optie te kiezen, dan doet je portemonnee dat wel. De prijzen van stookolie en aardgas swingen de laatste jaren immers de pan uit.

Verwarming is een levensbehoefte, maar noch het klimaat, noch je centen hoeven hieronder te lijden. Niemand betaalt graag te veel voor een warm huis en eigenlijk is dat ook helemaal niet nodig. Je kunt namelijk kiezen voor duurzame én goedkopere verwarming, zowel bij nieuwbouw als bij verbouwing. Wij vertellen je alles over energiezuinig verwarmen en geven je advies om slim om te gaan met je verwarmingssysteem.

Een warmtepomp is een goedkoop en milieuvriendelijk alternatief
De meest gebruikte energiebronnen om te verwarmen zijn aardolie, steenkool en gas. Helaas zijn de voorraden van deze fossiele brandstoffen op onze aarde beperkt en zorgt de verbranding ervan voor een grote hoeveelheid schadelijke broeikasgassen. Die gassen zijn een van de voornaamste oorzaken van het broeikaseffect. En dat broeikaseffect zorgt op zijn beurt dan weer voor de opwarming van de aarde.

Bovendien steeg de prijs van aardgas voor gezinnen met een gemiddeld verbruik in 2018 met wel 20%. Het is dus dringend tijd dat we ons gedrag aanpassen en kiezen voor een alternatief. Wil je goedkoper en energiezuinig verwarmen, dan ga je het best voor een hoogrendementsketel of warmtepomp.

Een warmtepomp met ultrahoog rendement
Vervang je oude stookinstallatie of verwarmingsketel door een moderne warmtepomp. Zo’n installatie is ook een goede vervanger voor je energievretende elektrische verwarming of conventionele gasketel. Met een warmtepomp maak je eigenlijk gratis gebruik van hetgeen de natuur je aanbiedt.

Het toestel onttrekt met behulp van een compressor warmte aan het grondwater, de lucht of de aarde en gebruikt die vervolgens om het water van je centrale verwarming of je sanitair water op te warmen. Als je kiest om een warmtepomp in je woning te laten plaatsen krijg je hier een mooie premie voor en zul je al snel je energiefactuur zien dalen.

Klik hier voor meer info over warmtepompen met ultrahoog rendement!
Meer info op www.daikin.be

13 dingen die je moet weten over centrale verwarming


Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/359-12723/daikin-airconditioning-belgium/partnerberichten/goedkoper-en-milieuvriendelijk-verwarmen-ga-ervoor/