Smart Heating & Cooling, ook in jouw woning

Smart Heating & Cooling, één van de centrale thema’s van Batibouw is op het lijf geschreven van Daikin. Als innovator in de HVAC-R-sector werkt Daikin continu aan de perfectionering van haar warmtepomptechnologie. Het steeds slimmer, energiezuiniger en milieuvriendelijker worden van hun producten is hiervan het gevolg, en dat is alleen maar goed nieuws voor jou en je woning. Ontdek het op Batibouw!

Daikin stelt op Batibouw het vernieuwde en uitgebreide gamma Stylish lucht/lucht warmtepompen voor. Met de nieuwste aanwinst, de volledig zwarte en ultramoderne wandunit Stylish Black Black, zorgt Daikin voor slimme koeling en verwarming van je woning.

Een kijkje binnenin Stylisch en zijn intelligente technologieën

Stylish combineert een modern design en een innovatieve technologie tot een totale klimaatoplossing voor elk interieur. De unit maakt gebruik van slimme, innoverende functies om een optimaal comfort en een maximale energie-efficiëntie, betrouwbaarheid en controle te bereiken.

Het coanda-effect

Het coanda-effect optimaliseert de luchtstroom voor een comfortabel klimaat. Met speciaal onderworpen lamellen is er een gerichtere luchtstroom en een betere temperatuurverdeling in de volledige ruimte.

Intelligente thermische sensor

De Stylish gaat nog een stap verder in de slimme regeling van je binnenklimaat. Het toestel gebruikt namelijk een intelligente thermische sensor om de ruimtetemperatuur te meten door deze in een raster met 64 verschillende vierkanten te verdelen. Na het bepalen van de huidige kamertemperatuur, verdeelt de rastersensor de lucht gelijkmatig over heel de kamer. Daarna wordt er overgeschakeld op een luchtstroompatroon waarmee warme en koele lucht naar de juiste plek wordt gericht.

Bekroond design

Stylish is reeds bekroond met de Good Design Award door zijn innovatieve look en functionaliteit. Met deze award wordt Stylish ook beloond omwille van de bereikte nieuwe normen op het vlak van comfort en energie in de HVAC-R-sector.

Must see!

Op de Batibouwstand van Daikin (stand 104 in Paleis 12), wordt deze technologie gedemonstreerd. Je kan live zien hoe de sensor de omgeving scant en hoe het raster groen, geel, oranje of rood oplicht naargelang de ruimtetemperatuur.

Ontdek hier hoe de Daikin Stylish Black Black zorgt voor een optimale temperatuur in je woning.

Het beste van Livios in je mailbox?

Schrijf je in op de Livios nieuwsbrief en ontvang twee keer per week het laatste (ver)bouwnieuws, nuttige tips en tonnen inspiratie.

Volg ons op social media