livios logo

Hooikoorts? Een luchtreiniger helpt!

Het hooikoortsseizoen, elk jaar opnieuw een vervelende periode voor vele Belgen. Vooral in de lente en zomer, wanneer de bomen en planten in bloei staan, zijn de klachten het grootst. Hooikoorts wordt namelijk vooral veroorzaakt door het stuifmeel en pollen die in de lucht verspreid worden van bomen, planten en grassen. Als reactie op deze pollen beginnen mensen met hooikoorts te hoesten, snotteren en niezen. Herkenbaar? Overweeg dan een luchtreiniger!

14222-NL

Daikin MC55W luchtreiniger

Foto Daikin Airconditioning Belgium

14222-NL

Daikin MCK55W luchtreiniger

Foto Daikin Airconditioning Belgium

14222-NL

Daikin luchtreiniger in slaapkamer

Foto Daikin Airconditioning Belgium

Allergieklachten bestrijden met luchtzuivering

Een luchtreiniger helpt om je hooikoortsklachten te verminderen door de lucht in je woning efficiënt te zuiveren. Stof, pollen, allergenen en geurtjes worden uit de binnenlucht gefilterd en onschadelijk gemaakt. Let er zeker op dat je kiest voor een kwalitatieve en betrouwbare luchtreiniger die over een HEPA-filter en ionisator beschikt voor het beste resultaat.

De nieuwste luchtreinigers

Nieuw op de markt zijn de Daikin MCK55W en MC55W luchtreinigers die beschikken over de meest geavanceerde technologieën op het vlak van luchtreiniging en bevochtiging. De plasma-ion en Flash Streamer technologie zorgen voor een maximale neutralisatie van onaangename geuren, schimmels, bacteriën, allergenen en gevaarlijke chemische stoffen. De hoog rendement HEPA-filter verwijdert 99% van alle fijne stofdeeltjes én raakt bovendien niet verstopt. 

En zeer interessant om de hooikoortsklachten te bestrijden: de toestellen beschikken over een Pollenstand die pollen vangt voor deze de grond bereiken.

Energiezuinige modellen 

De luchtreinigers zijn niet enkel zeer efficiënt, ze zijn ook uiterst energiezuinig. Dit dankzij de speciale sensors die het verontreinigingsniveau van de lucht detecteren en het systeem desgewenst inschakelen, maar ook dankzij de timers waarmee een automatische luchtzuivering kan worden gepland.  

Luchtbevochtiging voor ultiem comfort 

Naast onzuivere lucht, kan ook te droge lucht een probleem zijn, en dan vooral in de winter. De juiste vochtigheidsgraad is, naast zuivere lucht, dan ook onmisbaar voor een optimaal binnencomfort. De Daikin MCK55W luchtreiniger hydrateert daarom ook de lucht in de woning en verlicht de nadelige invloed van droge lucht.

Stijlvol en gebruiksvriendelijk ontwerp  

Met de gebruiksvriendelijke maar uiterst gesofisticeerde bedieningselementen heb je volledige controle over het toestel en schakel je snel over naar de Turbostand voor een extra krachtige en snelle reiniging, pas je de werkingstijden, kies je voor een hogere of lagere vochtigheidsgraad,…

Met hun stijlvolle design passen de units in elk interieur. Dankzij de compacte afmetingen en hun licht gewicht plaats je ze waar nodig. Bovendien hebben ze een zeer krachtige zuigkracht maar ook een fluisterstille werking, wat de units uitermate geschikt maken voor slaapkamers en home offices. 

Vraag om luchtreinigeradvies

Wil je ook genieten van een optimale luchtkwaliteit maar zit je nog met vragen?
Laat je adviseren door de Daikin-experts.


Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/359-14222/daikin-airconditioning-belgium/partnerberichten/hooikoorts-een-luchtreiniger-helpt/