livios logo

Daikin warmtepompen, innovatief en energiebesparend

Op zoek naar een verwarmings- en/of koelingssysteem dat perfect aan je behoeften voldoet, en dit zowel in de zomer als in de winter? Daikin warmtepompen passen perfect bij elk nieuwbouw- of renovatieproject en bieden het ideale comfort voor je hele woning - energiezuinig en voordelig. 

14275-NL

Daikin lucht/lucht warmtepomp

Foto Daikin Airconditioning Belgium

14275-NL

Daikin warmtepomp

Foto Daikin Airconditioning Belgium

14275-NL

Daikin lucht/lucht warmtepomp Stylish

Foto Daikin Airconditioning Belgium

Volledig pallet oplossingen voor zowel nieuwbouw als renovatie 

Dankzij het uitgebreide bestaande gamma warmtepomptoepassingen en de continue toevoeging van nieuwe modellen, beschikt Daikin over een volledig pallet oplossingen. Dit voor nieuwbouw en renovatie en zowel voor hoge- als lagetemperatuur afgiftesystemen. Via de website www.daikin.be vind je met behulp van de Chatbot en de  Product wizard tool het systeem dat het best bij jouw situatie past. Zo helpt Daikin de juiste oplossing te vinden voor elke woning.

Daikin adviseert erkende installateurs

90% van het succesverhaal van een project hangt af van de kwaliteit van de uitgevoerde werken. Daarom werkt Daikin met erkende Daikin installateurs. Zij dienen gecertificeerd te zijn en worden geselecteerd op basis van de geleverde kwaliteit bij uitvoering van de installatie, alsook hun commerciële aanpak en de werfopvolging.  Ze beschikken over de nodige kennis en ervaring om je raad te geven en samen met jou de oplossing te vinden die het best aansluit bij jouw behoefte.

Kwaliteitsgarantie

Dankzij het Stand By Me service-programma, genieten jij en je installatie gegarandeerd van het beste op gebied van comfort, energie-efficiëntie en opvolging van de installatie. Bovendien kan je, naast het kiezen van je Service Partner voor het onderhoud, de garantie van je toestel verlengen tot 8 jaar.

Daikin staat voor je klaar

Daikin draagt een kwalitatieve klantenondersteuning en dienst na verkoop hoog in het vaandel. De Daikin klantendienst (bereikbaar op het gratis nummer 0800 84 022) staat je dan ook graag te woord bij al je vragen rond de Daikin-oplossingen.  

Tips, advies en inspiratie? Bekijk zeker eens de Daikin blog.

14 dingen die je moet weten over hernieuwbare energie


Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/359-14275/daikin-airconditioning-belgium/partnerberichten/daikin-warmtepompen-innovatief-en-energiebesparend/