livios logo

Bezoek de gloednieuwe Daikin Showroom in Wavre

Het recentelijk geopende Daikin Experience Center in Gent is een schot in de roos en krijgt nu ook een vervolg in Wavre waar Daikin begin maart haar allereerste Showroom opent. Ben je aan het bouwen of verbouwen? Breng dan zeker een bezoekje!

14884-NL

Daikin Showroom Wavre

Foto Daikin Airconditioning Belgium

14884-NL

Daikin Showroom Wavre

Foto Daikin Airconditioning Belgium

Bouwers en verbouwers die op zoek zijn naar een oplossing voor hun verwarming of airconditioningsysteem kunnen vanaf 8 maart 2021 inspiratie en praktische kennis opdoen in de gloednieuwe volledig ingerichte showroom in Wavre.

Uitgebreid gamma residentiële oplossingen 

Je ontdekt er het uitgebreide gamma residentiële oplossingen van Daikin en dit in een unieke setting waarbij de verschillende ruimtes van een woning zijn nagebootst. Zo wordt er onder meer een keuken, een slaapkamer en een living nagebouwd en ingericht om de werking en integratie van de producten aan te tonen en deze te laten ervaren in reële omgevingen. 

Persoonlijke begeleiding en ondersteuning

Om elke bezoeker van voldoende informatie te voorzien en hen te adviseren, bieden de Daikin medewerkers een persoonlijke begeleiding en ondersteuning. De specifieke noden en behoeftes worden bekeken, waar mogelijk met concrete plannen, er wordt een antwoord geformuleerd op al je vragen en de verschillende designs, kleuren en technische specificaties van de Daikin warmtepompen worden vergeleken. Dit om uiteindelijk te komen tot de verwarmings- of koelingsoplossing die perfect aansluit bij jouw specifieke project. 

Voor de installatie kan je beroep doen op een netwerk lokale en erkende Daikin installateurs die garant staan voor een vlotte installatie en zo de perfecte comfortoplossing garanderen. Een goede opvolging verzekerd. 

Praktisch

Een bezoek brengen aan de Showroom te Wavre of het Daikin Experience Center in Gent en dit unieke concept ervaren? Dat kan! Meer informatie op https://www.daikin.be/daikin-experience-center 

Geniet ook nog van de Daikin Early Bird Cashback-actie op lucht/lucht warmtepompen!

14 dingen die je moet weten over hernieuwbare energie


Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/359-14884/daikin-airconditioning-belgium/partnerberichten/bezoek-de-gloednieuwe-daikin-showroom-in-wavre/