livios logo

FTXP-wandmodel: voor een hoog rendement en comfort

Dit discrete en stijlvolle wandmodel past op elke wand en in elk interieur. De unit kan niet alleen koelen en verwarmen, maar zorgt ook voor de ontvochtiging van de ruimtes.

9948-N

Het model is geoptimaliseerd voor een hoog seizoensrendement.

Foto Daikin Airconditioning Belgium

Vochtregulering is essentieel bij het creëren van een aangenaam binnenklimaat. De ontvochtigingsfunctie van de FTXP zorgt ervoor dat de luchtvochtigheid wordt verlaagd, zonder de ruimtetemperatuur te beïnvloeden. Verder zijn deze toestellen, in tegenstelling tot de R410A toestellen, uitgerust met een fotokatalytisch luchtzuiveringsfilter uit titaniumapatiet. Deze filter verwijdert zwevende microscopische stofdeeltjes, breekt onaangename geuren doeltreffend af en beperkt de verspreiding van bacteriën, virussen en microben voor een constante toevoer van schone lucht.

De unit beschikt over het A++ energielabel (*). Het model is geoptimaliseerd voor een hoog seizoensrendement en via de automatische aanpassingen van het systeem kan nog meer energie worden bespaard.

Om het comfort en het gebruiksgemak te maximaliseren regelen intelligente sensoren de 3D-luchtstroom en wordt dit model geleverd met een uiterst gebruiksvriendelijke afstandsbediening. Met slechts één druk op de knop kan men de gewenste temperatuur creëren.

Dankzij de FTXP-wandmodel warmtepomp kunnen gebruikers genieten van een ongeëvenaarde energiezuinigheid, een uitstekende luchtkwaliteit en een hoog comfort, terwijl hun warmtepompsysteem tegelijk een lagere milieu-impact heeft. En dit alles tegen een zeer voordelige prijs.

Meer info op www.daikin.be

(*) Eco-informatie voor combinatie van unit 2MXM40M2V1B met FTXP20K2V1B & FTXP20K2V1B


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/359-9948/daikin-airconditioning-belgium/partnerberichten/ftxp-wandmodel-voor-een-hoog-rendement-en-comfort/