livios logo

3 tips om duurzaam te bouwen met ramen en deuren van Reynaers Aluminium

Bij het bouwen of verbouwen van woningen speelt duurzaamheid een steeds belangrijkere rol. De keuze van jouw nieuwe buitenschrijnwerk draagt hier toe bij. Met deze drie tips kies je de ramen en deuren van jouw dromen die bovendien ook nog eens levenslang meegaan!

  1. Kies voor aluminium
  Aluminium is een duurzaam en sterk materiaal dat niet wordt aangetast door vocht. Aluminium roest of rot niet en geniet bijgevolg van een lange levensduur. Die lange levensduur draagt bij tot de duurzaamheid van jouw ramen en deuren.

  2. Kies een hoogisolerend raam- en deursysteem
  Reynaers Aluminium beschikt over hoogisolerende raam- en deursystemen. Elk van de reeksen bestaat bovendien nog in een aantal isolatieniveau ’s. Zo bestaat er een geschikt raam- en deurprofiel voor elk type woning. Kiezen voor Reynaers Aluminium is kiezen voor duurzame ramen en deuren in jouw woning.

  3. Kies voor recyclage
  Aluminium is 100% recycleerbaar. De recyclage van het materiaal kost een minimum aan energie en kan zonder kwaliteitsverlies gebeuren. Van oude raamprofielen maak je weer nieuwe. Dat is duurzaam!

  Neem contact op met een Reynaers Partner of Installer in jouw buurt voor meer info over duurzame ramen en deuren van Reynaers Aluminium.

  11 dingen die je moet weten over ramen en deuren


  https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/424-13007/reynaers-aluminium/partnerberichten/3-tips-om-duurzaam-te-bouwen-met-ramen-en-deuren-van-reynaers-aluminium/