livios logo

Reynaers Aluminium: ontdek ramen, deuren en veranda’s tijdens de bisbeurs

Ontdek de nieuwste ramen, deuren en schuifsystemen van Reynaers Aluminium tijdens een bezoek aan het Bouw- en Inspiratiesalon (bis) in Gent. Voor bouwers en verbouwers de place-to-be voor advies op maat.

Ramen, deuren of een veranda in aluminium zijn erg onderhoudsvriendelijk. Ze kennen een lange levensduur en zijn omwille van hun hoge isolatiegraad een prima investering voor de toekomst.

Bezoek daarom de stand van Reynaers Aluminium op bis en stel de ramen en deuren van je dromen samen met de productconfigurator. Maak er bovendien kennis met de gloednieuwe Masterline 8 pivotdeur: nog hoger isolerend en met een ultraslank design.

Geniet bovendien van een gratis isolatie-upgrade op je ramen, deuren of veranda in aluminium. Bezoek de vakman in je buurt tijdens de Reynaers Dagen van 14 tot 20 oktober en bespreek je bouw- of verbouwproject in detail.

Meer info: https://www.reynaers.be/nl-BE/particulieren/

11 dingen die je moet weten over ramen en deuren


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/424-13306/reynaers-aluminium/partnerberichten/reynaers-aluminium-ontdek-ramen-deuren-en-verandas-tijdens-de-bisbeurs/