livios logo

Reynaers Aluminium: Hoogisolerende ramen & deuren

Bouwers en verbouwers staan vandaag voor de uitdaging hun woning te isoleren volgens de hedendaagse normen. Reynaers Aluminium ontwikkelt geïsoleerde raam-en deurprofielen die klaar zijn voor de toekomst. Kies samen met de Reynaers Partner of Installer de ramen en deuren die passen bij jouw woning.

De hoogisolerende raam-en deurreeks Masterline 8 bestaat in 3 isolatieniveau ’s: Standaard, HI en HI+. Zo bestaat er een geïsoleerd profiel voor elk type woning. De Reynaers Partner of Installer bekijkt in functie van de gewenste isolatiegraad van je woning welk type het best bij jouw project past.

Uiteraard bestaat de Masterline reeks in verschillende designs en kan je uit een eindeloos pallet kleuren kiezen. Zo heb je binnenkort niet alleen perfect geïsoleerde ramen, maar passen ze ook helemaal bij jouw woning.

Breng voor meer info een bezoek aan de Reynaers Partner/Installer in jouw buurt: https://www.reynaers.be/nl-BE/particulieren/

11 dingen die je moet weten over ramen en deuren


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/424-13475/reynaers-aluminium/partnerberichten/reynaers-aluminium-hoogisolerende-ramen-deuren/