livios logo

Voel je veilig met Reynaers Aluminium ramen en deuren

Kies je voor Reynaers Aluminium ramen en deuren, dan ben je alvast zeker van een stevig, inbraakwerend materiaal. Aluminium is extreem sterk en als geen ander materiaal bestand tegen vervormingen. Naast de sterke aluminium profielen biedt Reynaers Aluminium extra opties aan om de inbraakwerendheid van de woning te vergroten.

13562-N

Reynaers Aluminium combineert in zijn systemen gebruiksvriendelijkheid met kwaliteit en veiligheid.

Foto Reynaers Aluminium

Zo is het mogelijk om speciale sloten op je deuren te plaatsen. Deze systemen voor inbraakpreventie beveiligen je aluminium deur wanneer de pennen uit het scharnier worden gehaald. Het scharnier kan dan niet meer geforceerd worden en je deur blijft veilig toe.

Heb je schuifdeuren in je woning? Het plaatsen van glaslatten op deze schuifdeuren zorgt ervoor dat het glas aan de binnenzijde er niet meer uit kan worden getild. Zo is het onmogelijk om zonder glasbreuk in te breken.

Vingerscanner en keypad

Fan van technologische beveiliging? Dan heb je keuze tussen de vingerscanner en keypad. Met de vingerscanner van Reynaers Aluminium open je de deur met voorgeprogrammeerde vingerafdrukken. Terwijl de keypad gebruik maakt van een code.

Naast deze mogelijkheden zijn er nog tal van andere zoals het gebruik van een meerpuntshaakslot, een handgreep met cilinderslot of inbraakwerend beslag.

Wil je meer weten over de extra inbraakbeveiliging van Reynaers Aluminium ramen en deuren? Surf naar reynaers.be of neem contact op met de Reynaers vakman in je buurt via deze link.

11 dingen die je moet weten over ramen en deuren

In samenwerking met

Bekijk alle partners

https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/424-13562/reynaers-aluminium/partnerberichten/voel-je-veilig-met-reynaers-aluminium-ramen-en-deuren/