livios logo

Stel je veranda samen met de verandaconfigurator!

Ben je van plan om een veranda of terrasoverkapping te plaatsen maar twijfel je over de grootte, raamprofielen of stijl? Bij Reynaers Aluminium kan je online je eigen veranda samenstellen om zo een beter beeld te krijgen van de mogelijkheden.

14035-NL

Met de verandaconfigurator van Reynaers zie je een voorbeeld van je droomveranda bij je thuis.

Foto Reynaers Aluminium

Extra wooncomfort

Tijdens de Covid-19 crisis bleek het des te meer, wooncomfort wordt vaak onderschat. Een veranda of terrasoverkapping kan dit wooncomfort sterk verhogen. Genieten van een etentje of drankje in de zon, zonder de koude wind van buiten. Een lichte binnenruimte waarbij je toch het gevoel krijgt buiten te leven.

Enorme keuze aan veranda's

Tegenwoordig bestaan veranda’s in allerlei stijlen. Veranda’s in L vorm, hoge of juist erg lage veranda’s, een volledig glazen overkapping, een geïntegreerde vouwwand, weinig en slanke profielen of juist profielen waar de nadruk op gelegd wordt en een keuze tussen onnoemelijk veel verschillende kleuren en afwerkingsstijlen. Al wat je wenst is mogelijk. Maar keuzes maken, door je de diverse mogelijkheden enkel in te beelden, is moeilijk. Om deze reden ontwikkelde Reynaers Aluminium de verandaconfigurator.

Stel zelf gratis en voor niets je ideale veranda samen en speel met de verschillende mogelijkheden. De verandaconfigurator vind je terug op de website van Reynaers Aluminium via deze link: https://www.reynaers.be/nl-BE/particulieren/producten/aluminium-veranda


Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/424-14035/reynaers-aluminium/partnerberichten/stel-je-veranda-samen-met-de-verandaconfigurator/