livios logo

Reynaers Aluminium speelt in op verbeelding en beleving tijdens Batibouw 2017!

Reynaers Aluminium maakt de kracht van de verbeelding visueel beleefbaar dankzij een gepersonaliseerde inspiratievideo. Deze maakt deel uit van de gloednieuwe ‘Imagine…’ campagne van Reynaers Aluminium. Met deze innovatieve interactieve videomodule beleven bouwers en verbouwers maximaal hun woondroom op maat van hun smaak en wensen. De videotoepassing wordt op Batibouw 2017 officieel gelanceerd voor het grote publiek.

Bovendien stelt Reynaers Aluminium op Batibouw 2017 zijn nieuwe MasterLine 8 raamsysteem voor. Dit nieuwe systeem is de opvolger van het succesvolle Reynaers Concept System. Masterline 8 legt de nadruk op architecturale vrijheid en beantwoordt tegelijk aan de strengste eisen op het vlak van thermische isolatie en lucht- en waterdichtheid. Het Masterline 8 gamma, dat bestaat in 3 designvarianten, wordt vervolledigd met de komst van het Verborgen Vleugel profiel.

Daarnaast slaat Reynaers Aluminium de handen in elkaar met enkele andere partners en gaat voor een ‘smart home’. Ramen en deuren communiceren met de huisautomatisering en tilt het gebruiksgemak en leefcomfort naar een hoger niveau. Bewonder de slimme ramen en deuren van Reynaers op de stand in paleis 4.

Bezoek ons tijdens Batibouw op stand 217 in paleis 4.
Maak je eigen inspiratievideo op reynaers.be

11 dingen die je moet weten over ramen en deuren


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/424-9903/reynaers-aluminium/partnerberichten/reynaers-aluminium-speelt-in-op-verbeelding-en-beleving-tijdens-batibouw-2017/