livios logo

Hoe kies ik de beste beglazing voor mijn ramen?

Op zoek naar de juiste beglazing voor jouw ramen of schuifdeuren? 

12656-N

Hoe kies ik de juiste beglazing voor ramen en deuren?

Foto Saint-Gobain Building Glass

Glas is een van de belangrijkste componenten van een raam of een glazen schuifdeur en maakt veel verschil in het bieden van comfort, energiebesparing en bescherming. Afhankelijk van jouw behoeften kunnen de verschillende producten van Saint-Gobain Building Glass worden gekozen voor optimale prestaties, het interieur warmer te maken en om jou tegelijkertijd geld te laten besparen.

Hoe kies ik de beglazing voor mijn ramen?

Energiebesparing

Verlaag jouw energierekening! Het installeren van energie-efficiënte ramen die niet alleen het warmteverlies tegengaan maar ook daglicht en zonnewinst bieden, kan je tot 28% besparing opleveren op je verwarmingskosten, in vergelijking met oude ramen en kozijnen. Ons eigen onderzoek heeft aangetoond dat veel huiseigenaren zich niet bewust zijn van de prestatieverschillen tussen verschillende soorten glas, in de veronderstelling dat alle dubbele beglazing even energiezuinig is. In werkelijkheid zijn er aanzienlijke verschillen in prestaties waarbij het type glas dat wordt gebruikt de belangrijkste factor is.

Zonwerend

Om het binnen comfortabeler te houden, kan zonwerend glas worden toegepast. Het voorkomt oververhitting bij zonnig weer, zonder noodzaak voor dure airconditioning of zonwering.

Geluidsisolatie

Geluidsisolerende beglazing kan helpen om het geluid buiten te houden, zodat u in alle rust van je woonruimte kunt genieten. Geluidshinder is een ernstig probleem, vooral wanneer je in een gebied met veel luchtverkeer of drukke wegen woont. Te veel lawaai kan schadelijk zijn voor de gezondheid (verhoogde stress, verstoorde slaap). Ook hiervoor heeft Saint-Gobain Building Glass specifieke producten.

Veiligheid

Verbeterd veiligheidsglas beschermt tegen inbraakpogingen of vandalisme, door in het geval van breuk of schade het binnendringen via het glas te vertragen of zelfs te voorkomen.

Conclusie

Ga dus voor optimaal comfort en maak daarom de juiste keuze van beglazing!

Ontdek hier waar je moet op letten: https://benl.saint-gobain-building-glass.com/nl-BE/soorten-glas

Of doe de test: https://glaskeuze.be/ 

11 dingen die je moet weten over ramen en deuren


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/512-12656/saint-gobain-building-glass/partnerberichten/hoe-kies-ik-de-beste-beglazing-voor-mijn-ramen/