livios logo

Hoe kies je de beste beglazing voor je veranda?

Jouw veranda, jouw keuze! Maar wat is het beste glas voor je veranda? Denk hierover goed na, want het is een belangrijke beslissing! 

12709-N

Hoe kies je de beste beglazing voor je veranda?

Foto Saint-Gobain Building Glass

Voor velen onder ons is een veranda of orangerie een essentieel onderdeel van ons huis. Een veranda of orangerie zorgt voor de perfecte verbintenis tussen binnen en buiten en daarom vertoeven we er zo graag. Net omdat we er zoveel tijd in door brengen, is het van groot belang om de juiste beglazing te kiezen. Veel hangt af van de positionering. Is de veranda gericht naar het noorden of noordoosten, of net naar het zuiden of zuidwesten? In functie daarvan moet het juiste glas worden gekozen. Er zijn oneindig veel opties en combinaties, zodat er op maat naar jouw wens de juiste hoeveelheid licht en warmte kan worden binnengehaald.

Maar dit is niet alles, Saint-Gobain Building Glass biedt ook andere mogelijkheden afhankelijk van jouw behoeften, zoals verwarmend glas, geluidswerend glas of anti-condensatie glas. Jouw glaskeuze voor het dak en de verticale beglazing heeft een grote invloed op het algehele gevoel en comfort van jouw veranda, en het kiezen van het juiste glas is misschien wel één van de belangrijkste beslissingen die je zal moeten maken. Met ons assortiment van kwalitatief hoogstaande beglazingsoplossingen voor veranda’s, met diverse voordelen, is het nemen van de juiste beslissing nu een stuk gemakkelijker. 

Denk dus altijd goed na over je beglazing, want kiezen voor het juiste glas in jouw veranda, betekent verhoogd comfort, aangenamere sfeer en vooral veel plezier van je favoriete plek!

Lees er alles over op onze website!

11 dingen die je moet weten over ramen en deuren


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/512-12709/saint-gobain-building-glass/partnerberichten/hoe-kies-je-de-beste-beglazing-voor-je-veranda/