livios logo

TIMELESS: Glazen douchewanden die mooi blijven

Ontdek onze innovatieve douchewanden: TIMELESS! 

12927-N

TIMELESS : Douchewanden die mooi blijven!

Foto Saint-Gobain Building Glass

12927-N

Glazen wanden voor bad en douche die onderhoudsvriendelijk zijn.

Foto Saint-Gobain Building Glass

TIMELESS

De badkamer is een veelgebruikte plek in huis. Er wordt geleefd en beleefd. En dat laat natuurlijk zijn sporen na. TIMELESS GLASS SHOWER is een glazen douchewand die haar glans behoudt. Van hoge kwaliteit en duurzaam geproduceerd. Daarnaast is ze ook makkelijk in onderhoud. Ideaal wanneer je bijvoorbeeld kiest voor een inloopdouche.

TIMELESS glas, TIMELESS genieten. Dankzij zijn gebruiksgemak en tijdloos design, heb je meer tijd voor de dingen die u echt aan het hart liggen.

Wat zijn de voordelen?

Blijft mooi

TIMELESS bestaat uit zeer helder glas (SGG Planiclear) met een bijna onzichtbare coating. Het is dus zeer transparant en heeft geen invloed op de waarneming van de kleuren, hoe dik het doucheglas ook is.

Onderhoudsvriendelijk

TIMELESS glas is steeds tegen corrosie beschermd. Dankzij de duurzame coating glijdt het water snel over het glasoppervlak. Het laat geen sporen achter, waardoor kalkaanslag minder kans maakt. Na het douchen schuif je de wisser makkelijk over het glas.

Duurzaam

De unieke coating van TIMELESS behoudt zijn werkzaamheid voor een lange tijd. Je krijgt dan ook 10 jaar garantie op TIMELESS.


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/512-12927/saint-gobain-building-glass/partnerberichten/timeless-glazen-douchewanden-die-mooi-blijven/