livios logo

Douchen zonder kalkaanslag!

Glazen douchewanden die na verloop van tijd bedekt zijn met een witte kalksluier: mooi is anders. Dankzij TIMELESS is dit euvel gelukkig verleden tijd! Een speciale duurzame coating beschermt het glas van jouw bad- of douchewand blijvend tegen corrosie. 

Duurzaam en transparant

TIMELESS is een geharde glassoort die aan één zijde behandeld is. Het achterliggende industriële productieproces garandeert de zeer duurzame werking. De onzichtbare corrosiewerende coating maakt dat het PLANICLEAR glas zeer transparant blijft. Ze heeft geen invloed op de waarneming van de kleuren aan de andere zijde van het glasoppervlak, hoe dik dit laatste ook is.

Onderhoudsvriendelijk

In tegenstelling tot bij onbehandeld glas kunnen er geen microscopische oneffenheden ontstaan en kan kalk en vuil zich bijgevolg minder goed hechten. Daardoor laat TIMELESS zich ook snel en eenvoudig schoonmaken, zelfs in droge toestand. Als er al restsporen ontstaan, dan zijn ze makkelijker te verwijderen dan op niet-behandeld glas. Water en een zachte doek of een aftrekker volstaan om het glas opnieuw brandschoon te krijgen.

Kortom, TIMELESS van Saint-Gobain Building Glass zorgt ervoor dat douchewanden, douchecabines en badwanden ten allen tijde hun mooie glans behouden.

13235-N

Douchewanden die mooi blijven!

Foto Saint-Gobain Building Glass


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/512-13235/saint-gobain-building-glass/partnerberichten/douchen-zonder-kalkaanslag/