livios logo

Saint-Gobain Building Glass lanceert EMEZZI in België & Luxemburg

Een prachtig alternatief voor stalen binnendeuren! 

13421-NL

Glazen schuifdeuren van EMEZZI

Foto Saint-Gobain Building Glass

13421-NL

EMEZZI als glazen douchewand

Foto Saint-Gobain Building Glass

EMEZZI

Een deur, een raam of een scheidingswand is een cruciaal architecturaal element om van jouw leef- of werkruimte een plaats te maken waarin je graag en aangenaam vertoeft. Stalen deuren of binnendeuren met zwart lood zijn heden heel trendy. Wij bieden het perfecte alternatief!

Met EMEZZI laat je jouw woonruimte nog meer tot leven komen: een verhoogde transparantie en lichtdoorlaat, ranke profielen, met een speelse knipoog naar de Italiaanse bouwstijl. Een grote meerwaarde, en ijzersterk!

Op maat gemaakt

Als vaste scheidingswand, als doorslaande deur, taatsdeur of als schuifdeur, er is een EMEZZI systeem voor elke toepassing. Elk paneel wordt steeds op maat gefabriceerd. De maximale afmetingen zijn 1,5 m x 3,0 m.

Voor een gepersonaliseerde afwerking kan je kiezen uit verschillende opties: namelijk het aantal verdelingen, handgreep, kleur van de profielen én glastype. EMEZZI is een compleet gemonteerd systeem van glas en aluminium profielen, lichter dan staal en makkelijker in gebruik.

=> Ontdek alles over binnendeuren in glas


Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/512-13421/saint-gobain-building-glass/partnerberichten/saint-gobain-building-glass-lanceert-emezzi-in-belgie-luxemburg/